Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві презентують книгу про відомого закарпатця Василя Гарагонича

У Києві презентують книгу про відомого закарпатця Василя Гарагонича

У вівторок, 19 жовтня, у столиці України презентують книгу про відомого закарпатця – доктора історичних наук, професора, шеф-редактора "Панорама Медіа Групи" Василя Васильовича Гарагонича. Його життя передчасно обірвалось 23 липня 2020 року.

ВІДЕО ДНЯ

За ініціативи керівництва Національної спілки журналістів України столична презентація книги "Світло далекого вирію..." пройде у пресцентрі НСЖУ (вул.Хрещатик, 27А).

Зазначимо, що перша публікація Василя Гарагонича з’явилася у дванадцятирічному віці у газеті, яку він згодом очолив. На початку 2000-х років газета "Панорама", головним редактором якої він був, першою на Закарпатті з-поміж комунальних газет пройшла процес роздержавлення і на її базі створено інформаційний холдинг "Панорама Медіа Група".

Реклама
Читайте також:
"Світло далекого вирію": Наукова бібліотека УжНУ поповнилась книгами про Василя Гарагонича

Презентація книги "Світло далекого вирію..." не випадково відбудеться у пресцентрі НСЖУ, адже Василь Васильович був членом правління Закарпатської обласної організації Національної спілки журналістів України, був делегатом XII з’їзду НСЖУ, лауреатом обласної журналістської премії імені Михайла Фатули, нагороджений вищими відзнаками НСЖУ – "Почесним знаком" та "Золотою медаллю української журналістики".

Реклама

Усіх охочих організатори запрошують на захід з дотриманням карантинних вимог. Тим, хто планує прийти на презентацію книги, потрібно попередньо реєструватися за посиланням.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно