Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрити виставку робіт фотохудожників з Донбасу

В Ужгороді відкрити виставку робіт фотохудожників з Донбасу
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у фойє Закарпатської ОДА можна проглянути виставку фотографій з лінії фронту. Виставка організована в рамках проекту "Схід і захід разом". Ініціаторами цього проекту стали керівник закарпатської міліції Сергій Князєв та очільник міліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

Маріупольський фотограф Микола Рябченко привіз до Ужгорода авторську фотовиставку під назвою "Між миром і війною", присвячену трагічним подіям під час терористичної агресії та будням прифронтового Приазов’я. Микола Рябченко фотографував будні прифронтового міста, щоб показати, наскільки примарна межа між війною та миром, – зазначили в УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Виставка є частиною великої фотоекспозиції, яка була представлена у Маріуполі, під стінами Верховної Ради та Адміністрації Президента України в Києві. Виставка побувала в Греції та на острові Кіпр, у Польщі та Литві.

Роботи Миколи Рябченка встигли побачити і закарпатці. Автор виставлявся на Свалявщині і сьогодні привіз свої фотографії до Ужгорода.

Реклама

На його фотографіях зображено скалічених війною людей, убитих горем матерів, зруйновані будинки, нерозірвані снаряди, військові. Словом, усе те, чим супроводжується війна. І нерідко від перегляду світлин у людей навертаються сльози, а дехто навіть починає хреститися і молитися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно