Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський «Бліц» здобув призові місця на Чемпіонаті світу в Угорщині

Ужгородський «Бліц» здобув призові місця на Чемпіонаті світу в Угорщині

Нещодавно в угорському місті Печ відбувся 15-ий чемпіонат світу з хореографії по версії IDF. В ньому вже традиційно взяли участь ужгородські танцюристи зі студії сучасного танцю «Бліц». Виборювали перемогу серед суперників з майже 40-ка країн світу.

ВІДЕО ДНЯ

"Чемпіонат тривав чотири дні. Ми змагалися протягом трьох днів. У нас були чвертьфінали, півфінали і фінал. Отже, у нас було 5 групових танців. Це в юсах, у формейшнах, в «Джуніор» і «Едалт». Звісно, ми здобули перші два місця, чотири других і одне третє місце в категорії «Юс»", – сказала хореограф Каріна Пфайфер.

До чемпіонату танцюристи готувалися довго. Заняття проводили майже щодня. Довго думали, якими ж танцями презентувати себе цього року. Врешті, зупинилися на стилях хіп-хоп та контемп. У батлах змагалися не тільки вихованці, а й тренери. Досвідчені судді з Франції та Чехії визначали найкращих.

Реклама

"Емоції, як завжди, зашкалюють. Ми завжди готуємося добряче і це впливає на наш результат. Тобто, коли ми привозимо призові місця, то це показник того, що ми насправді дуже старалися, діточки докладали великих зусиль і ми ними пишаємося. Приємно показати діточкам на прикладі, що як потрібно, чого від них хочеться в подальшому", – мовив хореограф Антон Валюк.

Хореографи обіцяють не зупинятися на досягнутому та надалі розвивати юні таланти. Подібні чемпіонати для них є неоціненним досвідом та мотивують до подальшої роботи. Серед найближчих планів – звітний концерт для батьків, аби показати, чого досягли вихованці студії «Бліц» за останній рік.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно