Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді показали виставу «Ідеальне весілля»

В Ужгороді показали виставу «Ідеальне весілля»

Важкий 2020-й рік Закарпатський академічний український обласний музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв завершив на високій ноті, показавши у неділю своїм шанувальникам нову прем’єру – комедію «Ідеальне весілля» англійського драматурга Робіна Ховдона.

ВІДЕО ДНЯ

Публіка вдячно оцінила старання «шерегіївців», щедро винагороджуючи акторів оплесками. Вражала сценографія вистави, яка була для театру однією з найпишніших за останні роки (художник-постановник Людмила Бєлая).  Окремо слід подякувати і меценатам з благодійного фонду «ВіЗа», адже такої уваги закарпатським театралам вкрай бракує.

В Ужгороді показали виставу «Ідеальне весілля» – 01
Реклама

Як повідомив завідувач літературно-драматичної частини Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Олександр Гаврош, несподіваним гостем на спектаклі став екс-міністр закордонних справ України Павло Клімкін, якому сподобалася гра закарпатців. 

Читайте також:
В одній зі шкіл Мукачівського району знімали серіал
Реклама

Неймовірна історія про те, як наречені намагаються порятувати своє весілля в день шлюбу, сповнена карколомних поворотів сюжету, гумору та шаленого темпоритму. Режисер-постановник, заслужений артист України Михайло Фіщенко спробував сучасну комедію положень направити в мелодраматичне русло, додавши історії лірики та психологічної глибини. Адже, на його переконання, весілля буває ідеальним лише в тому разі, коли між нареченими панує любов.

У прем’єрі 27 грудня головні ролі зіграли добре відомі ужгородській публіці актори – Дмитро та Ангеліна Сньозики, Рудольф Дзуринець, Світлана Мавріц, Кароліна Білак. Особливо режисер відзначає дебют на великій сцені 24-річної Олени Смоляр, випускниці Харківського театрального інститут імені І.Котляревського, яка створила образ нареченої і нещодавно влилася у колектив Закарпатського муздрамтеатру.

Наступну постановку Михайло Фіщенко здійснюватиме у Києві, де на сцені театру «Берегиня» втілюватиме безсмертну грузинську комедію А.Цагарелі «Ханума». Цей театр спеціалізується на фольклорних дійствах, тож після «Тіней забутих предків» та «Конотопської відьми», базованих на українському мелосі, забажав показати театральну виставу з грузинською музикою.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно