Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні

Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні
Список найкращих автомобілів, які можна придбати до 5000 (5 тисяч) доларів в Україні.

Здається, найважчий момент позаду: людина зібрала 5000 доларів і готова вибирати, яке авто купити за цю суму. Та коли доходить до вибору, то, виявляється, пропозицій величезна кількість, оскільки даний сегмент вважається одним із найпопулярніших в Україні. Розглянути всі варіанти, зважити за і проти та прийняти єдино правильне рішення буває досить складно.

ВІДЕО ДНЯ

У даній статті ми не переконуватимемо стосовно вибору конкретної моделі, а лише подамо список автомобілів, які можна купити до 5 тисяч.

Читайте також:
Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів
Реклама

Насправді ж "ідеального авто за суму ікс" не існує: тут потрібно скоріш зважувати свої потреби – будете ви їздити у місті, чи в селі по бездоріжжю; долаєте великі дистанції чи лише на роботу та із неї і т.д. Адже навіть в такому ціновому діапазоні авто до 5000 доларів можуть відчутно відрізнятись по характеристикам і комплектації.

Що ж пропонує зараз ринок:

Реклама
Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні – 01
  • Chevrolet Aveo/ЗАЗ Vida – обидві моделі практично одинакові, мають мінімальний набір необхідних опцій і досить доступні по ціні, що робить їх привабливими для потенційних покупців. Середні ціни на порталі "АвтоРіа" – від 4 до 5 тис. у.о.
Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні – 02
Реклама
  • Renault/Dacia Logan – справжня робоча конячка, яка так подобається українцям. Вельми доступна автівка, ціна на яку стартує від 3000 доларів. Простий салон, не перевантажена електронікою та хитромудрою системою безпеки.
Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні – 03
  • Renault/Dacia Sandero – фактично, аналог попередньої моделі, лише у кузові хетчбек. Дана модель є однією із найдоступніших "десятиліток" на ринку. Ціни на неї в середньому коливаються від 3800 до 5000 у.о.
Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні – 04
  • Skoda Fabia – у цьому випадку мова йде про трохи старшу версію легендарної марки. Продажі в Україні свідчать, що це одна із найпопулярніших автівок на вторинному ринку. Як пише видання "АвтоРіа", переважна кількість "Фабій" на ринку – бензинові, дизелі трапляються рідше, здебільшого в "пригнаних" із-за кордону варіантах. Дуже часто даний автомобіль називають "міським".
Підбірка авто, які можна купити до 5000 в Україні – 05
  • Opel Astra – в даному випадку автоексперти радять купувати модель в проміжку 2005 – 2011 років випуску. Тут і в ціну можна вписатись і не мати потім нюансів із частими поломками.
Реклама

Яке ще авто можна придбати до 5000?

Якщо для вас вік автівки та пробіг не грає ключову роль, то можна звернути увагу на більш преміальні автівки, як от Ford Focus, Mitsubishi Lancer, Volkswagen Polo та ін.

Варто пам’ятати, що вік та пробіг, а разом з тим кількість попередніх власників у автомобілів ціною до $5000 можуть бути чималими.

Раніше повідомлялось, які авто можна купити в Німеччині за 50 євро.

Підбірку та фото зроблено за матеріалами порталу "АвтоРіа"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно