Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують

Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують

Авторинок рясніє пропозиціями купити нерозмитнені авто, а в Закарпатській області їх величезна кількість. Тижнем раніше Закарпатська митниця прозвітувала, що вона є лідером у митній системі за кількістю оформлення "євроблях". З 1 липня, початку роботи Закарпатської митниці у форматі єдиної юридичної особи Держмитслужби, по 31 липня поточного року оформлено 2 797 транспортних засобів та сплачено майже 92 мільйони гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Нерозмитнені авто були особливо популярними на Закарпатті до активної фази їх легалізації. Логіка людей проста: навіщо купувати, умовно, за 2-3 тисячі доларів "Жигулі", якщо за ці гроші можна придбати у Європі іномарку. Так – б/в, так – їй буде багато років, так – із великим пробігом, та все ж – це буде іномарка, куди комфортніша за старенький ВАЗ.

Читайте також:
Власників "євроблях" підставляють на серйозні штрафи
Реклама

Зараз процес купівлі авто з Європи трохи переформатувався: є безліч людей, які вже купили там авто, легалізували його і виставили на продаж. Звісно ж, із чималою "фінансовою подушкою". Аби зекономити, варто самому водієві придбати автівку та самостійно її розмитнити.

Якщо покупець все ж зважився на цей крок, тоді читайте підбірку нерозмитнених авто, які продають на Закарпатті. Всі пропозиції взяті із сайту купівлі-продажу машин АвтоРіа.

Реклама

Авто до 2 000 доларів

Звичайно ж, у цьому ціновому сегменті зібрані авто, яким уже в межах 15-20 років. У них чималий пробіг та й по кузову можуть бути "питання".

Що пропонують та які ціни:

  • Renault Laguna 2003 р.в. за 1 850 $ (дизель, 1,9 л). Автовласник стверджує, що загальний стан автівки на 8 із 10. Пробіг чималий – 370 тис. км. Машина обладнана магнітолою, є кондиціонер, клімат контроль, електросклопідйомники. Знаходиться автівка в Ужгороді.
Реклама
Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 01
  • Volkswagen Golf IV 1999 за 2 000 $ (бензин, 1,4 л). Безпека: подушка безпеки, ABS, іммобілайзер. Із комфорту: підсилювач  керма, електросклопiдйомники, кондиціонер. Зазначений пробіг – 200 тис.км.
Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 02

Авто до 4 000 доларів

Нерозмитнені авто в цьому ціновому сегменті, звичайно ж, новіші та з меншим пробігом. Також серед них вже можна придбати не тільки легковики, а й позашляховики та мікроавтобуси:

  • Audi A4 2005 р.в. за 3 999 $. Із комфорту зазначено підсилювач  керма, електросклопiдйомники, бортовий  комп’ютер, клiмат  контроль, круїз  контроль, парктронік, підігрів  сидінь, підігрів  дзеркал.
Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 03
  • Volkswagen Passat B6 2.0 tdi 2005 року випуску за 3 900 $ (дизель, 2 л). "Авто заїхало в Україну 12.07.2020 р. Підпадає під розмитнення, є всі документи для цього. Розхід – 6.7 л. Технічний стан – сів і поїхав, обслужена повністю", – пише сам автовласник про автівку та вказує 240 тис.км. пробігу.
Реклама
Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 04

Авто понад 4 000 доларів

Якщо автовласник готовий викласти більше зазначеної суми, то можна придбати дуже хорошу "євробляху". Наприклад, кросовер Infiniti FX 35 2005 за 6 700 $, яка підпадає під теперішній закон про розмитнення. Автівка обладнана газовою установкою.

Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 05

Або ж позашляховик Volkswagen Touareg 2005 року за 6 500 $ (дизель, 2,5 л).

Нерозмитнені авто Закарпаття: які ціни та що пропонують – 06

У всіх випадках водій повинен усвідомлювати, що ці автомобілі потрібно розмитнити в Україні. До слова, з 15 червня запрацювали нові правила пільгового розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією. Діятимуть вони 180 днів із зазначеної дати, але є виняток для військових. Пільгові умови поширюються лише на легкові авто та вантажні транспортні засоби загальною масою до 3,5 тонни. Розмитнити за пільгами не можна легкові авто, які не відповідають стандарту "Євро-2".

У народі цей закон прозвали "Розмитнення за тисячу доларів", хоча насправді вартість легалізації може значно перевищувати дану суму.

Реклама

На завершення, мабуть, найголовніший нюанс купівлі авто на єврономерах – "євробляхи", які завозили в країну так звані "верблюди", не можна розмитнити до тих пір, поки не буде погашений штраф у розмірі 34 тисячі гривень. Справа в тому, що людина, яка перетинала кордон України, не має права передавати таке авто в користування іншій особі. По факту, дуже часто на "євробляхах" у нас їздить абсолютно не та людина, яка завозила машину в країну.

Раніше повідомлялось, що в Україну почали масово ввозити корейські авто замість євроблях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно