Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мережа супермаркетів АТБ озвучила важливу інформацію

Мережа супермаркетів АТБ озвучила важливу інформацію

Мережа супермаркетів АТБ просить клієнтів не дивуватися продуктам без українського маркування. Ці продукти не є гуманітаркою, а власним імпортом торгової мережі.

ВІДЕО ДНЯ

Пресслужба компанії 3 травня на офіційному сайті зазначила, що корпорація АТБ запустила власні прямі імпортні поставки продуктів харчування та товарів першої необхідності до магазинів торговельної мережі.

"Таке рішення компанія прийняла, з урахуванням недостатньою кількістю відповідних пропозицій від українських виробників на внутрішньому ринку, що обумовлено військовими діями та знаходженням їх на окупованих територіях. Власний імпорт компанії не має жодного відношення до гуманітарних поставок відповідних організацій та волонтерських рухів", – йдеться в повідомленні.

Реклама
Читайте також:
Мережа супермаркетів АТБ оприлюднила приємну новину

На сьогодні прямі імпортні поставки в магазини торговельної мережі "АТБ", насамперед, в Київському, Одеському, Миколаївському, Харківському регіонах, здійснюються з Польщі, країн Балтії та Туреччини.

Реклама

Зазначається, що компанія планує надалі збільшувати перелік імпортованих товарів та регіони постачання.

"Задля забезпечення продовольчої безпеки в країні та здійснення оперативного та максимального наповнення магазинів продуктами харчування та товарами першої необхідності, компанія на платній основі імпортує товари без зазначення на кожній одиниці продукції відповідного маркування на українській мові. Такий механізм імпорту компанія реалізує у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України за №234 від 09.03.2022 р. "Про заходи, щодо забезпечення в умовах воєнного стану безперебійного постачання імпортованих харчових продуктів і кормів". Інформацією про харчовий продукт надається кожному споживачу за необхідною вимогою", – йдеться у повідомленні пресслужби на офіційному сайті АТБ.

Раніше повідомлялось, що компанія АТБ Маркет допомагає українцям продуктами харчування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно