Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські підприємства перезапускають свої потужності

Закарпатські підприємства перезапускають свої потужності

Війна сильно вдарила по місцевому бізнесу, який в окремих випадках призупинив виробництво через необхідність зміни ринків збуту власної продукції. На цьому наголосив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ВІДЕО ДНЯ

Керівництво області тривалий час спільно з локальним бізнесом працювали над створенням принципово нових механізмів переорієнтації, пошуку інших напрямків та відновлення обсягів виробництва, – інформує пресслужба Закарпатської ОВА.

Читайте також:
Здається в оренду комерційне приміщення у центрі Мукачева
Реклама

«Можу впевнено сказати, що нам це вдається і чим далі, тим більше ми перезапускаємо потужності на території Закарпаття», — наголосив Віктор Микита.

За його словами, яскравим прикладом такої роботи є підприємство «Інтерфіл», яке спеціалізується на виготовленні косметичних виробів, засобів декоративної косметики та товарів побутового призначення.

Реклама

Очільник області разом з колегами відвідав компанію та оглянув виробничі потужності. Зараз тут працює понад 200 працівників. До війни підприємство сплачувало близько 300 млн грн податків, зараз цей показник значно менший, однак він поступово збільшується.

«Ми разом працюємо над зміною ринку збуту продукції і переорієнтування з ринків білорусі та росії на внутрішній ринок України та Європи. Попри усі складнощі підприємство налагодило виробництво нового продукту й успішно виконує контракт.

Це один із багатьох успішних економічних кейсів у нашому регіоні, який серед інших є драйвером "закарпатського економічного дива"», – підкреслив Віктор Микита.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно