Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи подорожчає електроенергія з 1 листопада для населення

Чи подорожчає електроенергія з 1 листопада для населення

До кінця жовтня 2022 року ціна на електроенергію регулюється ухвалою уряду №859 від серпня минулого року. Спочатку їх було встановлено до 30 квітня 2022 року, але через війну постановою №453 від 16 квітня 2022 року вони були пролонговані до 31 жовтня 2022 року.

ВІДЕО ДНЯ

Мова про вартість для споживачів 1,44 грн/кВт-год (при споживанні менш як 250 кВт на місяць) та 1,68 грн/кВт-год – при споживанні понад згадану норму.

Читайте також:
Все про відключення електроенергії: хто повідомляє, як довго не буде світла та інше
Реклама

Ще влітку президент України наголосив, що уряд повинен зробити все можливе, щоб тарифи під час опалювального сезону не зростали. Також депутати проголосували за урядовий законопроєкт №7427, згідно з яким підвищувати тарифи не будуть.

Виходячи з цих двох позиція, ціна на електроенергію з 1 листопада 2022 року повинна залишитись на тому ж рівні, що і зараз.

Реклама

Варто відзначити, що днями у пресі з’явився коментар міністра енергетики Германа Галущенка. Він так само висловив запевнення, що робитиме все для того, щоб підвищення цін на електроенергію не відбулося. Тариф для населення має залишитись незмінним.

Раніше повідомлялось, що в деяких регіонах України відбуваються вимушені відключення електроенергії. Інтернет-видання PMG.ua розповідало, на якому сайті можна подивитись графік відключення світла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно