Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Укренерго" зробило заяву про графіки відключення електроенергії

"Укренерго" зробило заяву про графіки відключення електроенергії

НЕК "Укренерго" разом з операторами систем розподілу (обленерго), місцевими органами влади, Міненерго та Офісом Президента розпочало працювати над тим, щоб зробити графіки примусового обмеження споживання зручнішими для споживачів.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідна заява розміщена на сторінці НЕК "Укренерго" в соцмережі Фейсбук.

"Наразі в енергосистемі спостерігається дефіцит потужності і "Укренерго" вимушено вводить графіки аварійних відключень споживачів. На жаль, в деяких регіонах вони розподіляються нерівномірно, і тому одні споживачі мають доступ до електроенергії постійно, а деякі потерпають від частих відключень", – йдеться в повідомленні енергетиків.

Реклама
Читайте також:
Графіки відключення електроенергії: в Закарпатській ОВА розповіли, чи публікуватимуть їх

"Ми працюємо для того, щоб допомогти операторам систем розподілу (обленерго), які ці графіки складають, зробити так, щоб відключення були рівномірнішими та більш справедливо розподіленими між споживачами", – сказав голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в телемарафоні "Єдині Новини".

Реклама

Після останньої ракетної атаки рашистів на енергетичну інфраструктуру України, енергоживлення відновлено в більшості регіонів, але окремі населені пункти досі залишаються без надійного енергопостачання.

"Енергосистема зараз як поранений організм, який потребує часу на відновлення. Ми продовжуємо ремонти, і впродовж цього часу закликаємо українських громадян заощаджувати енергоресурси. Навіть декілька відсотків економії дуже сильно допомагають збалансувати енергосистему. Ми вдячні всім, хто ощадливо ставиться до енергоспоживання і закликаємо їх не облишати цю корисну звичку. Адже цей заклик буде актуальним і в наступні місяці", – зазначив Володимир Кудрицький.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно