Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зміни зарплат для військових: що кажуть у Верховній Раді

Зміни зарплат для військових: що кажуть у Верховній Раді

Наразі у Верховній Раді обговорюється питання зміни у секторі виплат заробітної плати для військових. Про це на пресконференції заявив народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, представник президента у ВР Федір Веніславський.

ВІДЕО ДНЯ

Робоча група щодо оплати праці військовослужбовців вже напрацювала певні алгоритми, які можуть бути сприйняті суспільством та військовими як "абсолютно адекватні". Таке твердження озвучив парламентар.

Читайте також:
Озвучено приємну новину: кому вже скоро дадуть доплати відразу за три місяці
Реклама

Відповідаючи на запитання щодо робочої групи, яка розглядає питання оплати праці військовослужбовців, Веніславський нагадав, що ця робоча група працює на базі його комітету. До її складу, окрім депутатів, входять і представники сектору безпеки та оборони.

Депутат розповів, що відбулося вже декілька засідань. На них напрацьовуються конкретні питання, пов’язані зі справедливим та пропорційним рівнем забезпечення грошовим утриманням військовослужбовців, які виконують бойові завдання, та військовослужбовців, які перебувають в тилу і також виконують певні службові завдання.

Реклама

Веніславський висловив думку, що вже ближчими днями може відбутися брифінг керівників цієї робочої групи, які розкажуть про наявні наразі напрацювання робочої групи.

"Але вже за результатами роботи цієї робочої групи вдалося напрацювати алгоритми, які, я думаю, будуть сприйняті суспільством і військовими як абсолютно адекватні, справедливі тим внескам, які роблять відповідні військовослужбовці й представники інших складових військових формувань сектору безпеки й оборони в нашу перемогу", – сказав Веніславський.

Так, за його словами, найближчим часом відбудеться фактично передфінальне засідання робочої групи, за результатами якого вже зможе бути надана детальна інформація про напрацьовані проєкти.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно