Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці за 9 місяців витратили 39 мільйонів доларів на нові авто

Закарпатці за 9 місяців витратили 39 мільйонів доларів на нові авто

У січні-вересні в Ужгороді та Закарпатській області загалом придбали 1,3 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.

ВІДЕО ДНЯ

Сума витрат за 9 місяців в регіоні склала $39 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Skoda, яких зареєстрували 420 авто на суму $11 млн. Також попитом користувалися Toyota і Renault, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Читайте також:
Що закарпатці купують в Інтернеті: ТОП запитів
Реклама

Серед компактних авто закарпатці найчастіше купували Hyundai i10. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. У F-класі бестселерами були Mercedes S-Class і Audi A8. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Skoda Kodiaq. 

Загалом, у січні-вересні цього року українці придбали 61 тис нових автомобілів. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували майже 9,5 тис авто на суму $150 млн. Також попитом користувалися Toyota і Kia. Загальна сума витрат у перші 9 місяців поточного року становила $2 млрд.

Реклама

Нагадаємо, у січні-вересні минулого року в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували майже 900 нових автомобілів. Тоді сума витрат становила $35 млн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно