Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці у листопаді витратили на нові автомобілі 2,5 млн доларів

Закарпатці у листопаді витратили на нові автомобілі 2,5 млн доларів

Впродовж листопада в Ужгороді та Закарпатській області придбали 100 нових автомобілів на загальну суму 2,5 млн доларів США.

ВІДЕО ДНЯ

Toyota стала найпопулярнішою маркою у регіоні. Минулого місяця на Закарпатті придбали 18 таких автомобілів. Також був попит на Kia, Renault і Ravon. Частка цих чотирьох брендів склала 57% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Читайте також:
У податковій розповіли, кого змусять повернути "карантинні" 8 тисяч гривень
Реклама

Серед моделей лідерство по кількості продажів отримав седан Ravon R4. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Kia Sportage і Toyota RAV4.

У листопаді на Закарпатті зареєстрували 65 кросоверів, що складає 65% від загального обсягу авторинку регіону.Частка машин з дизельними моторами склала 24%. Автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання склали 15% від усіх зареєстрованих машин.

Реклама

Загалом в Україні впродовж листопада зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 220 млн доларів США. Найдорожчими авто, які купували українці у листопаді, стали: 1 Rolls-Royce Cullinan (475 тис. доларів), 1 Rolls-Royce Wraith (450 тис. доларів), 2 Aston Martin DBX (кожен вартістю від 250 тис. доларів) і 2 Bentley Continental GT (по 300 тис. доларів за авто).

Нагадаємо, у жовтнів Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували 125 нових автомобілів. Тоді сума витрат на покупку нових авто становила 3,6 млндоларів США.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно