Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Земельні відносини – сучасні зміни та перспективи

Земельні відносини – сучасні зміни та перспективи
ВІДЕО ДНЯ

На Тячівщині та в Рахові пройшли семінари-навчання, де до учасників доносили необхідну інформацію про земельні відносини. Семінар-практикум, присвячений законодавчому регулюванню земельних відносин під назвою «Земельні відносини – сучасні зміни та перспективи» організували за ініціативи та підтримки народного депутата Василя Петьовки.

8 липня у Тересві  та 9 липня у Рахові спеціалісти територіальних громад вивчали зміни у земельному законодавстві під час семінару-практикуму.

Реклама

Участь у заході взяли начальники та спеціалісти земельних відділів, відділів архітектури та містобудування місцевих територіальних громад. Це черговий навчальний семінар, організований з ініціативи народного депутата України Василя Петьовки для представників територіальних громад Тячівщини та Рахівщини.

Читайте також:
Як безкоштовно отримати свої 2 гектари землі
Реклама

Лектори ознайомлювали присутніх з наступними темами - нормативно-правовим регулюванням та вдосконаленням системи управління та дерегуляції земельних відносин, набуття права на землю за результатами електронних аукціонів, вплив нового землевпорядного процесу планування на землеустрій, сучасні взаємозв’язки землеустрою з містобудівною документацією тощо. Під час кількагодинного навчання фахівці громад отримали чимало корисної інформації. 

Подібні навчання-семінари є актуальними та потрібними, адже сфера земельних відносин змінюється. А такі заходи допомагають спеціалістам громад бути поінформованими та приймати правильні рішення у тих чи інших ситуаціях з дотриманням законодавчих норм.  

Учасники та лектори семінарів висловили щиру  вдячність і подяку від територіальних громад Рахівського та Тячівського районів народному депутату України  Василю Петьовці, за організацію навчань, адже наразі питання земельних відносин, у зв’язку з проведенням реформування даної галузі – вкрай важливі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно