Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді посеред вулиці врятували життя жінці, – соцмережі

В Ужгороді посеред вулиці врятували життя жінці, – соцмережі

В Ужгороді посеред вулиці врятували життя жінці, – соцмережі

У соцмережах розповіли про випадок, який трапився учора в Ужгороді. Цією історією поділився Роман Брилинський. Чоловік, рухаючись на мотоциклі зі сторони вулиці Гагаріна на вулицю Руську, став очевидцем цієї події.

ВІДЕО ДНЯ

"Стою на світлофорі (на мотоциклі) і бачу, що  жінка, перейшовши дорогу, схопилась за опору, яка тримає світлофор. Після чого знепритомніла і просто впала на край проїжджої частини. Такого повороту я точно не очікував, людей поряд нема вона йшла сама, підбіг чоловік з пляшкою води", – зазначив Роман.

Коли на світлофорі загорілось зелене світло, мотоцикліст під’їхав до жінки. "Я їду до неї, залишаю мотоцикл, підбігаю до чоловіка, який уже був поряд. Прошу його викликати швидку, що власне він оперативно і зробив. Жінка лежала рівно на спині безтями і не дихала, – зазначив мотоцикліст. – Я повернув її на правий бік (щоб язик не запав). Вона важко, але почала відразу дихати і приходити до тями, поставив під голову якусь ганчірку, яка була поряд з нею. Через хвилин 5 підїхав екіпаж патрульних і викликва швидку. Далі під’їхала ще поліція. Правоохоронці питали, чи це не я її збив (мотоцикл просто стояв поряд). Відповідав, що ні". 

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді врятували жінку від фатального кроку. Опубліковано відео

Потім жінка прийшла до тями і намагалась щось сказати. Патрульні почали задавати їй прямі питання, на які можна відповісти "Так" чи "Ні". І підбором питань вона сказала, що в косметичці у неї ліки.

Реклама

"Знайшли ліки, я підіймаю її, вона сіла і періодично втрачала свідомість на буквально соті секунди, патрульні дали випити їй ліки. Швидкої все ще нема (пройшло 12-14 хв), зібралась купа народу, підбіг її син. Жінка почала уже розмовляти, під’їхала швидка, я попросив, щоб син підтримував її, і відійшов (власне тоді і зробив фото).

Після син сказав, що у неї підвищений тиск. Її погрузили у карету швидкої, поїхала патрульна поліція. А згодом поїхав і я. З жінкою наче все добре", – розповів Роман.

У коментарях під дописом чоловіка користувачі зазначають, що чоловіки молодці, бо не пройшли повз, а допомогли врятувати життя незнайомій жінці.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно