Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сепаратисти "намалювали" явку 94-98% на псевдореферендумі в Луганську

Сепаратисти "намалювали" явку 94-98% на псевдореферендумі в Луганську

Сепаратисти "намалювали" явку 94-98% на псевдореферендумі в Луганську
За визнання Луганської народної республіки на псевдореферендумі проголосували, за попередніми даними, 94 - 98 % виборців. Про це повідомив так званий голова Центральної виборчої комісії Олександр...

За визнання Луганської народної республіки на псевдореферендумі проголосували, за попередніми даними, 94 - 98 % виборців.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив так званий голова Центральної виборчої комісії Олександр Малихін.

"На сьогоднішній ранок опрацьовано 28 територіальних комісій. Очікуємо дані з територіальних комісій із складних районів, там, де хлопці потрапляють під вплив Національної гвардії, за проміжними даними, за державну самостійність Луганській народної республіки проголосували 94-98 % виборців", - сказав Малихін.

Реклама

Він зазначив, що більш точні дані очікуються до 12.00 в понеділок після отримання даних з проблемних територіальних виборчих округів, а також даних про результати голосування жителів регіону в Москві. Малихін відзначив, що в цілому голосування відбулося. За словами глави ЦВК, всього на території Луганської області 32 територіальних виборчих дільниці.

Нагадаємо, за даними виконувача обов’язків глави Луганської облдержадміністрації Ірини Варигіної, в 9 районах Луганської області взагалі ніякого голосування не проводилось, а бажаючих прийти на дільниці і проголосувати виявилось аж восьмеро осіб.

Реклама

На Донеччині сепаратисти оголосили свій результат "референдуму", не чекаючи на ранок і нарахували 89,07% за визнання самопроголошеної ДНР, проти 10,19%, 0,74% "бюлетенів" зіпсовані.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно