Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Ужгорода розповів про хороші новини

Мер Ужгорода розповів про хороші новини
ВІДЕО ДНЯ

Дві хороші новини для громади Ужгорода сьогодні оприлюднив мер міста Богдан Андріїв. "Приїхали ще 7 нових "Електронів" – більш зручних, із кондиціонуванням салону, які ми у 2020 році придбали для нашого комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт", – зазначив мер Ужгороді.

Через пандемію коронавірусу затрималася поставка комплектуючих на виробництво і тому довелося чекати довше, ніж розраховували. Уже незабаром вулицями міста курсуватимуть загалом 27 сучасних низькопідлогових автобусів.

Реклама

"Учора Ужгородська міська рада успішно захистила перед Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів проєкт закупівлі 10 електробусів "Електрон Е18" та 10 зарядних станцій. Це проєкт цільових екологічних (зелених) інвестицій на придбання автобусів з електричними двигунами, який дозволить зменшити викиди парникових газів, а отже покращити екологічний стан нашого міста", – розповів Богдан Андріїв.

Читайте також:
Міський голова одного з міст Закарпаття отримує найбільшу зарплату серед мерів України: розслідування програми "Гроші"
Реклама

Він реалізовується у рамках Кіотського протоколу – тобто за рахунок коштів, отриманих від продажу Україною частин установленої кількості викидів парникових газів. На сесії міськради 3 серпня підтримали реалізацію проєкту на умовах співфінансування: загальна вартість близько 99 млн грн, із яких близько 40 млн грн – із бюджету міста.

Близько 59 млн. грн. це буде безповоротна фінансова допомога із держбюджету. Закупівля електробусів здійснюватиметься за міжнародною процедурою.

Нагадаємо, в обласному центрі триває капремонт найдовшої вулиці міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно