Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий ужгородець має заплатити понад 50 тисяч штрафу

Молодий ужгородець має заплатити понад 50 тисяч штрафу
ВІДЕО ДНЯ

Патрульні виявили нетверезого водія, який після позбавлення права керування судом, керував автомобілем. Це трапилося на перехресті вулиць Бачинського та Другетів, в Ужгороді.

Близько півночі інспектори зупинили авто ВАЗ-2103 за порушення ПДР. Поліцейські подали водієві вимогу про зупинку проблисковими маячками синього та червоного кольору та спеціальним звуковим сигналом. Керманич не відреагував на це, а лише пришвидшився і почав рух вулицею Павловича, де його і зупинили згодом.

Реклама

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що 26-річний ужгородець позбавлений права керування Мукачівським міськрайонним судом від березня 2021 року. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, яким передали справу.

Читайте також:
"Чуєш, мене зупинила поліція": Фейсбук облетіло відео, яке зняли в Ужгороді
Реклама

Окрім того, як зазначили в УПП Закарпатської області, під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд чоловік проходив у медичному закладі, висновок нарколога позитивний.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ст.122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського), ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафу становить 54 553 гривні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно