Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича

Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича

Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича
«Світло далекого вирію…» з’явилась на полицях Наукової бібліотеки УжНУ, Мукачівської центральної бібліотеки імені О. Духновича, бібліотеки Мукачівського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України та бібліотеки Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу.

Книга «Світло далекого вирію…» з’явилась на полицях Наукової бібліотеки Ужгородського національного університету, Мукачівської центральної бібліотеки імені О. Духновича та бібліотеки Мукачівського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

ВІДЕО ДНЯ

Почесну місію передачі книг виконали сини відомого науковця та журналіста – Іван і Василь.

Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича – 01
Реклама

Цього тижня книга була презентована Мукачівській центральній бібліотеки імені Олександра Духновича та бібліотеці Мукачівського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України. Примірники видання для цих закладів передав молодший син Василя Гарагонича – Василь.

Читайте також:
"Він був людиною на Землі", – перший прем’єр-міністр часів незалежності Вітольд Фокін про Василя Гарагонича
Реклама

Як зазначив директор Мукачівського фахового коледжу Юрій Юрійович Садварі для закладу, який він очолює надзвичайно приємно отримувати цю книгу, адже Василь Васильович Гарагонич певний час свого життя пов’язав і з цим навчальним закладом.

Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича – 02

Також примірники книги «Світло далекого вирію…» отримав і Мукачівський кооперативний фаховий коледж бізнесу. Саме цей навчальний заклад закінчив із відзнакою Василь Гарагонич (спеціальність «Товарознавство і організація торгівлі непродовольчими товарами»). А згодом працював тут.

Реклама

Примітно, що саме в цьому навчальному закладі багато років на посаді заступника директора з виховної роботи трудився і батько Василя Васильовича – Василь Андрійович Гарагонич.

«Це фундаментальна праця про дуже достойну Людину. Книга «Світло далекого вирію…» дорога нам як пам’ять про Василя Васильовича, якого ми добре знали і поважали. Він присвятив усе своє життя викладанню і журналістиці. Мав ще багато планів, які, на жаль, не судилося реалізувати. Але людина жива доти, доки про неї пам’ятають», – зауважила заступник директора Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу Любов Долинська.

Бібліотечні фонди Закарпаття поповнились книгою про Василя Гарагонича – 03

Придбати книгу «Світло далекого вирію…» ви можете у магазині «Книгарня» (Мукачево, площа О. Духновича, 5) або в книгарні «Кобзар» (Ужгород, площа Корятовича, 1). Також можете купити книгу онлайн.

Всі матеріали в цій публікації розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно