Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді водій тікав від патрульних

В Ужгороді водій тікав від патрульних

29 листопада, близько 23-ї години, інспектори помітили автомобіль Chevrolet, водій якого порушив ПДР на вулиці Джамбула в Ужгороді. Охоронці порядку подали йому вимогу про зупинку за допомогою увімкнених маячків синього та червоного кольорів та звукового сигналу, але керманич не відреагував.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські рушили за ним і впродовж погоні подавали вимогу про зупинку, але водій продовжував не зупинявся. Втекти від патрульних та уникнути відповідальності чоловікові не вдалося – інспектори зупинили його на вулиці Макаренка.

"Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду", – зазначили в УПП Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Погоня у Ракошині закінчилась аварією: оприлюднено відео

Впродовж розмови з поліцейськими громадянин поводив себе агресивно та погрожував їм. Охоронці порядку затримали його та доставили до Ужгородського районного управління поліції для складання адміністративних матеріалів.

Реклама
В Ужгороді водій тікав від патрульних – 01

На водія склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ч.5 ст.121 (Керування без пристебнутого ременя безпеки) КУпАП.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно