Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Різдвяне диво на Закарпатті: як живе унікальна молода сім’я

Різдвяне диво на Закарпатті: як живе унікальна молода сім’я

Напередодні минулорічного Різдва закарпатські молодята мріяли про дитинку, а отримали відразу чотирьох: трьох хлопчиків та одну дівчинку. Природно, але унікально. Назвали їх Женя, Сашко, Ваня і  Кароліна.

Молоде подружжя Кушнір із села Калини під ялинкою мріяли кожен про своє. Лариса хотіла, щоб спочатку була перша дівчинка. Іван хотів, щоб був хлопчик. Молода мати розповідає, це сам Бог їх послав на саме Різдво 2021 року. Велика родина – це дитяча мрія обох. Не така, в яких зростали вони.

ВІДЕО ДНЯ

Лариса  росла сама, бо мама одружилася і жила в іншому селі. Батька взагалі не було, бо він покинув сім’ю, коли Ларисі було рік-півтора. Іван ріс із мамою і сестрою, його батько завжди був на заробітках. Як власне, і він сам – з 16 років по закордонах. Одружився і лише гостював на свята.

Читайте також:
Закарпатській четвірні виповнилось 5 місяців: як зараз виглядають малюки
Реклама

"Мріяв, щоб було четверо, але щоб були один за одним, а вони зразу ", – говорить щасливий татусь.

Новоспечені батьки розповідають, що до 5 місяця вагітності родичі не вірили у четвірню. Навіть самі лікарі теж не вірили, що це – не штучним, а природним шляхом. В історії закарпатського акушерства четверні ще не було.

Реклама

До ужгородської лікарні Ларису забрали на 6-му місяці вагітності, тоді починалися пологи. Це був найстрашніший час. За статистикою, четверня народжується раз на півмільйона пологів. Щоб живими – ще більша рідкість.

Медики розповідають, що багатоплодова вагітність – це досить серйозний виклик як для акушерів, так і для жінки в плані доношування вагітності до оптимального терміну. Своєчасна діагностика та відповідний догляд дали Ларисі шанс. Лікарі всіма способами тримали діток в утробі чим довше. "Навіть сидіти не можна було. Я вже під кінець вагітності і їла лежачи, тому що матка чим далі, тим більше вже скорочувалася", – пригадує щаслива мама.

Все сталося на Різдво. Лариса народила четвірню. Четверо дітей, чотири пустушки, пляшки, ложки, чотири автокрісла, чотири стільчика. Учетверо менше сну.

Реклама

Батьки розповідають, ролі довкола цих чотирьох дорослі розібрали. Дідусь – годувальник – на заробітках. На бабусі – кухня і дім. А трьох синів і доньку доглядають мама і тато. Молодий татусь Іван вперше за десять років провів цілий рік удома. Він вправно міняє підгузки, миє посуд, на пару з дружиною заколихує і годує діток. Докладніше – у сюжеті "ТСН".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно