Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відома блогерка заявила про побиття дитини в дитсадочку Ужгорода. Поліція відкрила кримінальне провадження

Відома блогерка заявила про побиття дитини в дитсадочку Ужгорода. Поліція відкрила кримінальне провадження

Відома блогерка заявила про побиття дитини в дитсадочку Ужгорода. Поліція відкрила кримінальне провадження

Блогерка з Харкова повідомила про побиття її дитини у дитячому садку Ужгорода. Поліція відкрила кримінальне провадження. До обласного центру Закарпаття Тетяна Куряк з родиною переїхала через війну. У дитсадку, куди почала ходити її донька, стався неприємний інцидент. 
 
Про побиття Коряк розповіла своїм підписникам на сторінці в Іnstagram. За словами блогерки, у її доньки був день народження. Того дня донька вибігла в сльозах з дитячого садочка. Дівчинка пояснила, що її штовхнула вихователька. Мовляв, за те, що захотіла подивитись у дзеркало.

ВІДЕО ДНЯ

Що кажуть у дитсадку

Інцидент стався у центрі розвитку Happy English. Сайт ТСН.ua звернувся до закладу за коментарем. У дитсадку інидент підтвердили. Телефоном розповідають, мовляв, дитина поводилася не виховано. Детальніше пообіцяли розповісти згодом.

Реклама

Поліція відкрила провадження

У пресслужбі поліції Ужгорода ТСН.ua повідомили, що батьки дівчинки звернулися до них із заявою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "легкі тілесні ушкодження". Наразі матеріали направлені на проходження судово-медичної експертизи. 

Реклама
Читайте також:
Побиття жінки в Мукачеві: у потерпілої струс мозку та переломом кісток

"Попросила дочку, щоб та пальцем показала, хто. Директор садочка не зреагував. Натомість дочка вже третю добу не спить, вночі прокидається і кричить від істерик. На нервах захворіла, скаржиться на болі в спині. Дали ліки, щоб не було болю і швидше минув синець та забій",- розповіла блогерка.

Коряк каже, що захотіла піддати розголосу, цю ситуацію, бо її обурила бездіяльність директора. Крім того, після цього почався хейт. "Вони почали писати всяку дурню, принижувати мою дитину, поливати брудом. Тоді я подзвонила вже йому в 11 годині вечора, а мене просто послали", - обурюється блогерка. 

Реклама

За її словами, тепер питаннями займається слідство. "Знайома розповідала мені, що до моєї дитини там зверхньо ставляться. Тепер мені соромно, що я як мама довела до того, що її вдарили. Адже мені дуже важливо, щоб до дитини було хороше ставлення. Я її сама ніколи не била, як би важко не було. Знаходила сили все пояснювати словами", – розповіла блогерка.

Нагадаємо, закарпатка закрила очі на побиття доньки. Дівчинка померла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно