Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Напередодні виборів киянам виплатять матеріальну допомогу

Напередодні виборів киянам виплатять матеріальну допомогу
Напередодні парламентських виборів київська влада вирішила направити 250 тисячам городян адресну матеріальну допомогу. З 24 вересня киянам почнуть виплачувати одноразову адресну матеріальну...

Напередодні парламентських виборів київська влада вирішила направити 250 тисячам городян адресну матеріальну допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

З 24 вересня киянам почнуть виплачувати одноразову адресну матеріальну допомогу у розмірі від 100 до 500 грн. У міськадміністрації повідомляють, що відбуватися це буде з нагоди святкування Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Як зазначає прес-служба Головного управління праці та соцзахисту населення КМДА, "нараховувати гроші будуть через поточні банківські рахунки пенсіонерів та одержувачів пенсій, а також у поштових відділеннях". В цілому матеріальну допомогу отримає 251 тис. киян.

Реклама

Зокрема, по 500 грн. отримають члени сімей воїнів, загиблих в Афганістані, по 300 - малозабезпечені та багатодітні сім'ї, сім'ї загиблих військовослужбовців, ветерани партизанського руху. 100-200 грн. отримають інваліди, по 100 - люди, які всиновили дитину, матері, чиїм дітям не виповнилося трьох років та ін.

Нагадаємо, 28 жовтня в Україні відбудуться парламентські вибори. Київ живе в очікуванні виборів мера міста, час проведення яких Верховна Рада поки не визначила. Деякі аналітики вважають, що вибори міського голови відбудуться навесні 2013 року. Після звільнення мера Леоніда Черновецького (Київрада прийняла його відставку в липні 2012-го) тимчасово виконуючою його обов'язки була призначена секретар Київради Галина Герега.

Реклама

Головним кандидатом від влади на майбутніх київських виборах називають нинішнього голлву КМДА Олександра Попова, який фактично керує містом з 2010 року. Опозиційні сили в Київраді дорікають йому в запобіганні перед киянами напередодні виборів мера шляхом гучних святкувань при відкритті музеїв, реконструйованих вулиць та ін. Сам Попов заявив, що впевнений у своїй перемозі на виборах: "Мені все одно, хто буде моїм конкурентом. Я налаштований на активну роботу і до виборів, і після. Я сподіваюся, що у мене вистачить аргументів на перемогу".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно