Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Оточення зливає Януковича?

Оточення зливає Януковича?
Віктор Янукович як президент не вигідний ні великому капіталу, ні його найближчому оточенню. Вже найближчим часом реальною опозицією можуть стати Фірташ і Ахметов. А команда Януковича ламає голову,...

Віктор Янукович як президент не вигідний ні великому капіталу, ні його найближчому оточенню. Вже найближчим часом реальною опозицією можуть стати Фірташ і Ахметов. А команда Януковича ламає голову, як протриматися до 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

Про те, що навіть близьке оточення відверто втомилося від Віктора Федоровича вчора заявив народний депутат України, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«Думаю, що ще одного п'ятирічного терміну Януковича не хоче і його власна команда. Але про це вони вам не скажуть, побояться», - сказав політик.

Реклама

За словами Гриценка, соратники президента теж побачили, чим завершиться його перебування при владі.

«Люди, які обслуговують Януковича в якості політологів, якщо раніше шукали і пропонували рішення, як президенту поборотися за другий термін, то зараз ламають голову, як йому добути до кінця першого», - додав політик.

Реклама

У свою чергу, висловлюють невдоволення президентством Януковича і українські олігархи, яким правління Віктора Федоровича стає не вигідно економічно.

Таку думку в інтерв'ю українським ЗМІ висловив лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський.

«Почнеться кампанія опозиції з невизнання результатів виборів. Очевидно, їх підтримає європейське співтовариство, Сполучені Штати. Десь останні півроку фінансова поліція Німеччини, структури ФАТФ (FATF - міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей, отриманих незаконним шляхом - НБН) вивчають рахунки в офшорних компаніях, що належать представникам української влади. Це - активи телеканалів, енергетичних компаній, металургійних підприємств. На момент, коли проводиться розслідування, накладається заборона, наприклад, на відчуження акцій. Скільки буде коштувати металургійне підприємство, якщо буде накладено така заборона? Нуль. Оточення Януковича побачить, що їхні активи падають, що це все через президента, який уособлює владу. І їм буде не потрібне таке «щастя». Тому дуже багато з найближчого оточення опиняться в опозиції до Януковича. Якщо події будуть розвиватися так, то, можливо, він не добуде свого президентського терміну », - заявив пан Корчинський.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно