Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Триває збір на протизастудні засоби для закарпатських військових

Триває збір на протизастудні засоби для закарпатських військових

Триває збір на протизастудні засоби для закарпатських військових

Осінньо-зимовий період характерний сильною зміною погоди та температури. Такі коливання провокують виникнення застудних захворювань, особливо у хлопців, які перебувають на фронті. Тому захисникам потрібний не лише теплий одяг, а й ліки, які допоможуть запобігти захворюванням.

ВІДЕО ДНЯ

Саме тому ГО «Рух підтримки закарпатських військових - Ужгород». зараз продовжує збір грошей «Скажи ні застуді на війні!» на протизастудні препарати для потреби військових.

Читайте також:
На Закарпатті запрацював Координаційний центр з реабілітації та відновлення військових
Реклама

Організатори збору зазначають, що найзручнішою формою ліків від застуди та грипу для військових є порошкові чаї, тому що ними легко скористатися та вони добре допомагають за перших симптомів хвороби.

«Нині ми знову отримуємо запити зі Сходу та Півдня на те, що сезон застуд почався а ліків критично не вистачає. «Рух» утворився в 2014 році, як волонтерська ініціатива небайдужих громадян і стала рушієм змін в волонтерстві на Закарпатті. З 24 лютого ми, «Рух підтримки закарпатських військових – Ужгород» щоденно працюємо для забезпечення армії, поранених бійців з усіх регіонів України в лікарнях Закарпаття та підтримуємо сім’ї військовослужбовців.

Реклама

Наші заходи збирають тисячі небайдужих громадян та безпрограшна лотерея вже потішила тисячі закарпатців та гостей з інших регіонів. Самостійно забезпечити збір коштів важко, а закордонні партнери все менше мають можливості та мотивації допомагати, а більшість міжнародних донорів та організацій не можуть підтримувати військовослужбовців.

Цим проєктом ми маємо на меті закупити більше 1000 упаковок протизастудних чаїв та підтримати підрозділи, що знаходяться в зонах бойових дій. Це бійці тероборони, прикордонні загони та підрозділи ЗСУ» – йдеться у повідомленні організаторів «Руху підтримки закарпатських військових – Ужгород».

Триває збір на протизастудні чаї - 1000 упаковок - ціна 240 грн за 1 шт. Приєднатися до збору можна на сайті громадської організації «Рух підтримки закарпатських військових – Ужгород».

Реклама

Нагадаємо, що секретар РНБО прогнозує ескалацію на фронті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно