Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До озера Синевир на місяць заборонили під’їзд на авто

До озера Синевир на місяць заборонили під’їзд на авто

З метою проведення ремонту дорожнього покриття до озера Синевир, адміністрація Національного природного парку «Синевир» видала наказ №124 від 31.07.2023 «Про тимчасову заборону в'їзду автотранспорту до озера Синевир з 01 по 31 серпня цього року».

Проїзд буде дозволено лише на службовому автотранспорті та спецтехніці. – інформує національний природний парк "Синевир".

ВІДЕО ДНЯ

Така ініціатива націлена на відновлення дороги, забезпечення безпеки відвідувачів і підвищення якості рекреаційного відпочинку для всіх прихильників екотуризму.

Ремонт дороги пов’язаний з інтенсивним автотранспортним рухом протягом останнього періоду, що спричинив значне зношення дорожнього покриття та збільшення незручностей під час руху автотранспорту.

Реклама
Читайте також:
Подорож Закарпаттям влітку: які місця варто відвідати

Заборона в’їзду автотранспорту до озера Синевир надасть можливість провести комплексний ремонт дороги протяжністю 800 метрів. Ремонтні роботи включатимуть відновлення дорожнього покриття, реконструкцію водовідведення та підвищення загального стану інфраструктури парку.

Реклама

Проведений ремонт сприятиме покращенню безпеки для відвідувачів та комфортне пересування до найцікавішого куточка Карпат.

Протягом часу, коли заборона в’їзду буде діяти, парк продовжить працювати і приймати відвідувачів. Усім бажаючим буде доступ до пішохідних маршрутів, що пролягають до озера Синевир.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно