Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затримано водія, який втікав від поліції та скоїв ДТП

Затримано водія, який втікав від поліції та скоїв ДТП
Фото: ілюстративне

Ужгородські патрульні затримали чоловіка, який у нетверезому стані наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Учора, близько 23-ї години, патрульні отримали у орієнтування авто BMW, водій якого порушує ПДР, створює аварійні ситуації та їздить містом на великій швидкості. Пізніше водій встиг скоїти першу ДТП, на паркінгу одного із торгових центрів міста.

ВІДЕО ДНЯ

Далі керманич залишив місце пригоди та створив аварійну ситуацію поліцейським. Охоронці порядку розпочали погоню, намагалися зупинити водія, який не реагував на маячки синього та червоного кольору та звукові сигнали.

Читайте також:
Карколомна ДТП в Ужгороді: перекинулось авто, на якому водій втікав від поліції
Реклама

Невдовзі водій не впорався з керуванням та "залетів" у кам’яно-ґрунтове облаштування кругового руху на перехресті вулиць Легоцького — Заньковецької та намагався зникнути з місця пригоди, — патрульні миттю наздогнали та затримали його.

Чоловіка відвезли у медзаклад, де показ Драгера із результатом 2,26 проміле та висновок лікаря підтвердили нетверезий стан водія.

Реклама

Патрульні склали на чоловіка 8 адміністративних матеріалів, серед яких за нетверезе керування та залишення місця ДТП.

Ужгородські патрульні затримали чоловіка, який у нетверезому стані наражав на небезпеку інших учасників дорожнього рухуУчора, близько 23-ї години, патрульні отримали у орієнтування авто BMW, водій якого порушує ПДР, створює аварійні ситуації та їздить містом на великій швидкості. Пізніше водій встиг скоїти першу ДТП, на паркінгу одного із торгових центрів міста.Далі керманич залишив місце пригоди та створив аварійну ситуацію поліцейським. Охоронці порядку розпочали погоню, намагалися зупинити водія, який не реагував на маячки синього та червоного кольору та звукові сигнали.Невдовзі водій не впорався з керуванням та "залетів" у кам’яно-ґрунтове облаштування кругового руху на перехресті вулиць Легоцького — Заньковецької та намагався зникнути з місця пригоди, — патрульні миттю наздогнали та затримали його.Чоловіка відвезли у медзаклад, де показ Драгера із результатом 2,26 проміле та висновок лікаря підтвердили нетверезий стан водія.Патрульні склали на чоловіка 8 адміністративних матеріалів, серед яких за нетверезе керування та залишення місця ДТП.

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Monday, January 22, 2024

Раніше патрульні розповіли про аварію, яка трапилась в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно