Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Шалена руханка в Ужгороді": заряд бадьорості, спортивний азарт та неймовірний драйв

"Шалена руханка в Ужгороді": заряд бадьорості, спортивний азарт та неймовірний драйв

"Шалена руханка в Ужгороді": заряд бадьорості, спортивний азарт та неймовірний драйв
Стрибки, віджимання, різноманітні вправи, гучна музика та велика кількість людей. Таку картину можна було побачити сьогодні, 7 квітня, о 15:00 на площі Театральній. Зібралися вони на «Шалену...

Стрибки, віджимання, різноманітні вправи, гучна музика та велика кількість людей. Таку картину можна було побачити сьогодні, 7 квітня, о 15:00 на площі Театральній. Зібралися вони на «Шалену руханкуа» під гаслом «Рух заради здоров’я».

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я організатори запланували масштабне дійство. Відгукнулося чимало людей, що прямо чи опосередковано пов’язані зі спортом. Спортивну подію відвідав і начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Денис Ман. Новоспечений очільник сам активно взяв участь у масовій зарядці. «Ми хотіли провести такий захід, але, буквально, два дні тому Міністерство молоді та спорту України направило нам листа, у якому йшлося, що руханка не відбудеться у інших містах. Але ми, все таки, взяли ініціативу у свою руки і у рамках Всесвітнього дня здоров’я прийняли рішення провести такий захід. Тут представлені юні волейболісти, футболісти, гандболістки та інші види спорту. Це все зусиллями наших тренерів спортивних шкіл, які проявили ініціативу привести молодих спортсменів. Але також тут присутні і дорослі закарпатські спортсмени, і працівники нашого управління молоді та спорту ОДА, і працівники наших структурних підрозділів. Такі заходи – це чудова можливість для молоді, та й зрештою для дорослих активно провести свій вільний час та зарядитись позитивною енергією», - зауважив Денис Ман.

А позитивну енергетику забезпечував ведучий спортивної події - голова Студради УжНУ Іван Граб.

Реклама

На площі діяли намети, в яких всім охочим роздавали брошурки на кшталт «Їмо, але не гладшаємо», або ж «Засоби для контрацепції». Також присутні мали можливість поміряти тиск.

Драйвова масова розминка, а потім вражаючі показові виступи. Ужгородська громадська організація «Street workout», представники руху трикінг, фрістайл «Дика хмара та одинокий пес» продемонстрували глядачам все, на що вони здатні. Аудиторія не шкодувала оплесків.

Реклама

Насамкінець, учасники масової спортивної події здійснили пробіг набережною Незалежності: стартували від лінгвістичної гімназії ім. Т.Шевченка, а фінішували поблизу медичного факультету УжНУ флешмобом «За мир».

Організатори спортивної події стверджують: уже незабаром такий захід можуть повторити.

Олександр Курта

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно