Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відносно митників, які допустили викрадення зі складу конфіскованого автомобіля, відкрито кримінальну справу

Відносно митників, які допустили викрадення зі складу конфіскованого автомобіля, відкрито кримінальну справу

Відносно митників, які допустили викрадення зі складу конфіскованого автомобіля, відкрито кримінальну справу
Прокуратурою Виноградівського району розпочато досудове розслідування кримінального провадження, стосовно службових осіб митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС, за фактом службової...

Прокуратурою Виноградівського району розпочато досудове розслідування кримінального провадження, стосовно службових осіб митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС, за фактом службової недбалості - ч.2 ст.367 КК України.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив прокурор Виноградівського району Юрій Беламут, підставою для початку досудового розслідування став той факт, що працівниками МП«Дяково» Закарпатської митниці ДФС, всупереч покладених на них обов’язків, не забезпечено належну охорону конфіскованого майна, яке передано їм на відповідальне зберігання. Це призвело до викрадення із складу Закарпатської митниці ДФС, в ніч з 13 на 14 лютого поточного року, легкового автомобілю марки «Рено Еспайс» та тютюнових виробів на загальну суму понад 240 тис. грн, які були вилучені на підставі протоколу про порушення митних правил, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довівдка: ч.2 ст. 367 КК України - службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно