Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині юнак отруївся самогонкою

На Іршавщині юнак отруївся самогонкою
До Іршавської лікарні каретою швидкої медичної допомоги привезли 15-річного мешканця с.Собатино із симптомами алкогольного отруєння. Як з′ясувалося, потерпілого пригостив самогонкою старший...

До Іршавської лікарні каретою швидкої медичної допомоги привезли 15-річного мешканця с.Собатино із симптомами алкогольного отруєння. Як з′ясувалося, потерпілого пригостив самогонкою старший приятель.

ВІДЕО ДНЯ

Про підлітка лікарі повідомили до Іршавського райвідділу міліції. В лікарню прибула слідчо-оперативна група, – йдеться у повідомленні  Іршавського РВ УМВС.

Правоохоронці з′ясували, що напередодні підліток допомагав своїм знайомим по господарству. 17-річний товариш запропонував йому випити горілки. Хлопці удвох розпили півлітру самогонки.

Реклама

Коли 15-річний юнак вийшов на вулицю, йому стало зле. На щастя, односельчани, побачивши це, викликали «швидку».

Обставини отруєння підлітка з′ясовують правоохоронці. Вони перевіряють, звідки підлітки взяли алкоголь і чи причетні до цього дорослі.

Реклама

Працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу батьків неповнолітнього буде притягнуто до відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання обов′язків щодо виховання дітей). За це передбачено накладення штрафу в сумі від трьох до п′яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно