Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті наразі оздоровлюються 2500 дітей

На Закарпатті наразі оздоровлюються 2500 дітей

2500 дітей у 17 таборах наразі оздоровлюються на Закарпатті. А загалом охоплено оздоровчою кампанією у краї, що стартувала ще у березні, пів сотні закладів — 6 тисяч дітей.

Половина з них місцеві, решта — з інших регіонів. Контролюють безпеку відпочинку фахівці Держпродспоживслужби.

ВІДЕО ДНЯ

Усі оздоровчі заклади забезпечені альтернативними джерелами живлення — генераторами і сонячними панелями. Це дуже важливо з огляду на спеку та відключення електрики.

Читайте також:
Інструкція, як отримати гроші на путівку для дитини на оздоровлення та відпочинок
Реклама

Також на брифінгу йшлося про особливості оздоровлення дітей під час дії воєнного стану. Працівники Держпродспоживслужби комісійно провели 6 перевірок у краї — і грубих порушень санітарного законодавства не виявили.

Більше про оздоровлення дітей дивіться у відеосюжеті М-Студіо.

Реклама
Оздоровлення дітей

2,5 тисячі дітей у 17 таборах наразі оздоровлюються на Закарпатті. А загалом охоплено оздоровчою кампанією у краї, що стартувала ще у березні, пів сотні закладів - 6 тисяч дітей Половина з них місцеві, решта – з інших регіонів. Контролюють безпеку відпочинку – фахівці Держпродспоживслужби. Усі оздоровчі заклади забезпечені альтернативними джерелами живлення – генераторами і сонячними панелями, каже Сніжана Локес. Це дуже важливо з огляду на спеку та відключення електрики. Також на брифінгу йшлося про особливості оздоровлення дітей під час дії воєнного стану. Працівники Держпродспоживслужби комісійно провели 6 перевірок у краї – і грубих порушень санітарного законодавства не виявили, каже Вікторія Вігула. 7 закладах краю мають можливість оздорвлювати дітей вразливих категорій наслення, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки. У 4 таборах малеча вже відпочиває. Фахівці звертають увагу, що літо – не тільки час для відпочинку і оздоровленння, а й небезпечна пора. Ситуацію з оздоровленням дітей у краї тримаютимуть і далі на контролі представники Держпродспоживслужби. Планують за літо оздоровити на Закарпатті майже 10 тисяч дітей

Posted by М-Студіо on Wednesday, July 24, 2024
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно