Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На освітні заклади Ужгорода з обласного бюджету виділено 5,3 млн гривень

На освітні заклади Ужгорода з обласного бюджету виділено 5,3 млн гривень

На освітні заклади Ужгорода з обласного бюджету виділено 5,3 млн гривень
Сьогодні на базі "Ужгородського економічного ліцею, ЗОШ І-ІІI ступенів” відбулася міська освітянська колегія. Участь в заході взяв і голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Керівник...

Сьогодні на базі "Ужгородського економічного ліцею, ЗОШ І-ІІI ступенів” відбулася міська освітянська колегія. Участь в заході взяв і голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник облради насамперед закликав освітян до дискусії, адже галузь наразі реформується. Він зазначив, що керівництво області в першу чергу активізує роботу з впровадження енергозберігаючих технологій у бюджетних установах. Місто з обласного бюджету цього року отримає 3 млн. на заміну котлів на твердопаливні. «Ми готуємося до нових цін на енергоносії. В ужгородських школах слід повністю замінити вікна на металопластикові. Також є необхідність встановлення котлів, що працюють на альтернативних видах енергії, що забезпечить тепло у наших садочках та школах вже цієї зими», - вважає Володимир Чубірко.

Керівник ради повідомив, що цього року з обласного бюджету виділено 5,3 млн гривень на освітні заклади міста. В першу чергу йдеться про виділення коштів на встановлення енергозберігаючих технологій – заміну вікон, утеплення фасадів. 400 тис. на ремонт фасаду виділено для ЗОШ №3,таку ж суму на ремонт фасаду ДНЗ №15 та №20, ДНЗ №26, НВК «Ялинка», ДНЗ №29, по півмільйона на ремонт фасаду отримає ЗОШ №19, №2, НВК «Ужгородський економічний ліцей», ЗОШ №8. На благоустрій ЗОШ №1 виділять 400 тис. гривень, на благоустрій та на капремонт даху класичної гімназії - півмільйона гривень.

Реклама

Також керівник ради виконав приємну місію – вручив для ужгородських шкіл сертифікати на обладнання, придбаного за рахунок обласних освітянських програм.

Так, два комплекти лабораторних програмно-апаратних комплексів для кабінетів біології для ЗОШ №2, інтерактивний комплекс для ліцею «Лідер» - ЗОШ №20, для ЗОШ №8, два лабораторні програмно-апаратні комплекси для кабінету хімії класичній гімназії, мультимедійні посібники для 7-11 класів для ЗОШ №3, ЗОШ №8, ЗОШ №7, ЗОШ №5, ліцею «Інтелект» - ЗОШ №11, ЗОШ №19, ліцею «Лідер» - ЗОШ №20, гімназії, лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка, для ЗОШ №2 - по 7 штук кожному закладу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно