Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителі однієї з ужгородських вулиць позбавлені благ цивілізації (ВІДЕО)

Жителі однієї з ужгородських вулиць позбавлені благ цивілізації (ВІДЕО)

Жителі однієї з ужгородських вулиць позбавлені благ цивілізації (ВІДЕО)
Без води та каналізації. Так живуть люди на одній з вулиць обласного центру. Криниці тут порожні. Тому, тутешні змушені обмежувати себе у всьому. Ужгородці вже неодноразово звертались до міської...

Без води та каналізації. Так живуть люди на одній з вулиць обласного центру. Криниці тут порожні. Тому, тутешні змушені обмежувати себе у всьому. Ужгородці вже неодноразово звертались до міської влади аби провели їм водопостачання та водовідведення, однак безрезультатно.

ВІДЕО ДНЯ

На перший погляд здається, що пані Олена не мешканка обласного центру, а а віддаленого села. Вона ужгородка, однак умови проживання тут далеко не міські. Водопостачання та водовідведення відсутні. Така ситуація на вулиці Слави, що в мікрорайоні Горяни. Мешканці скаржаться на відсутність каналізації, вода ж тут взагалі на вагу золота. Ужгородці вже неодноразово звертались до міської влади аби провели їм водопостачання та водовідведення, однак безрезультатно. Через відсутність води в криницях, люди змушені обмежувати себе у всьому. пані Олена поставила насос, однак, як розповідає жінка, потрібен щоденний контроль за криницею. Та мешканці вулиці здаватись не збираються. Написали колективне звернення до влади, в якому виклали стан справ на вулиці Слави. Вже й відповідь надійшла. Як зазначено у відповіді, лише при наявності у міському бюджеті відповідних коштів, це питання зрушить. А людям залишається тільки чекати виділення цих необхідних коштів, й далі пристосовуватись до тих умов, які мають зараз.

Детальніше - у відеосюжеті каналу "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно