Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стоматологи з усієї України приїхали в Ужгород на конференцію

Стоматологи з усієї України приїхали в Ужгород на конференцію

Стоматологи з усієї України приїхали в Ужгород на конференцію
Четверту Міжнародну стоматологічну конференцію студентів та молодих учених «Актуальні питання сучасної стоматології» сьогодні відкрили в УжНУ. З привітальним словом виступив ректор університету...

Четверту Міжнародну стоматологічну конференцію студентів та молодих учених «Актуальні питання сучасної стоматології» сьогодні відкрили в УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

З привітальним словом виступив ректор університету Володимир Смоланка. Він привітав гостей і учасників, котрі приїхали з усіх куточків України та з-за кордону, підкреслив високий науковий рівень заходів, передбачених у програмі конференції. Наголосив, що такі конференції є прекрасною можливістю для студентів долучитися до наукового процесу та презентувати результати власних досліджень. Для майже 15-тисячного колективу студентів, аспірантів, клінічних ординаторів, магістрів та інтернів, що навчаються в УжНУ, ця конференція є справжнім святом.

Генеральний секретар Асоціації стоматологів України професор Ірина Мазур (м. Київ) привітала присутніх та висловила своє захоплення масовістю учасників — більше 300 зареєстрованих учасників. Підкреслила, що викликає захоплення така кількість молодих людей, небайдужих до стоматологічної науки. Подякувала організаторам за проведену роботу.

Реклама

Декан стоматологічного факультету УжНУ, професор Євген Костенко привітав присутніх на уже традиційному заході, що відбувається в стінах УжНУ протягом останніх 4 років. Побажав присутнім успішної роботи та налагодити в ході конференції горизонтальні професійні зв’язки та контакти, котрі дозволять опанувати нові стоматологічні технології та прогресувати в своєму професійному розвитку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно