Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкриють виставку абстрактного мистецтва

В Ужгороді відкриють виставку абстрактного мистецтва
Завтра, 24 лютого о 18-й годині в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вернісаж виставки абстрактного мистецтва “Абстракція VS реальність”. Виставка проходитиме з 24 лютого по 25...

Завтра, 24 лютого о 18-й годині в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вернісаж виставки абстрактного мистецтва “Абстракція VS реальність”.

ВІДЕО ДНЯ

Виставка проходитиме з 24 лютого по 25 березня цього року.

Серія наукових фотографій та форматних образотворчих творів складають загальну експозицію, занурюють глядача в світ "невидимого але існуючого" і уявного, розмиваючи грань між абстрактним та реальним світом.

Реклама

Ця виставка базується на фундаменті основного джерела творчого натхнення - природи довколишнього світу. Абстрагування - як дар або можливість в пошуку гармонії, що дана людині на етапах, коли реальність втрачає ясність ознак і перестає бути захистом в своїй традиційній "зрозумілості".

Експозиція покликана розкрити низку методів та підходів в образотворчому жанрі в межах означеної теми, естетичні ньюанси та спекти в зрізі нашого часу та культурного простору.

Реклама

Під час виставки відбудуться тематичні лекційні вечори з історії мистецтва за участю Владислава Габди, Сергія Дубовця, Івана Ілько (мол.), Антона Ковача, Павла Ковача, Петра Лебединця, Віктора Мельничука, Ані Міронової, Івана Небесника, Едуарда Приходько, Олександри Стенберської, Альбіни Табаки, Тараса Табаки, Наталії Тарнай, Емми Тремби, Руслана Тремби та Михайла Ходанича.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно