Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Хусті підприємці підроблювали документи заради перемоги на конкурсі на закупівлю харчування для шкіл

У Хусті підприємці підроблювали документи заради перемоги на конкурсі на закупівлю харчування для шкіл

У Хусті підприємці підроблювали документи заради перемоги на конкурсі на закупівлю харчування для шкіл
Хустською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато два кримінальні провадження за фактами підроблення документів та їх використання (ч.2 та ч.4 ст.358 КК України) учасниками...

Хустською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато два кримінальні провадження за фактами підроблення документів та їх використання (ч.2 та ч.4 ст.358 КК України) учасниками конкурсних торгів.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун, йдеться про конкурсні торги на закупівлю продуктів харчування у школах, які затверджувались та проводилися комітетом з конкурсних торгів відділу освіти Хустської РДА. Прокуратурою вивчено матеріали вказаної документації і встановлено, що вимоги та положення Закону України «Про здійснення державних закупівель» передбачають наявність у претендентів працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.

Проте, два підприємці, бажаючи перемогти у цих торгах, проте не маючи кваліфікованого персоналу, вдалися до підробки документів. Тому у складі своїх конкурсних пропозицій для участі у вищевказаних процедурах закупівлі подали довідки про наявність у них матеріально-технічної бази та працівників, - стверджують у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Відтак, наразі прокуратурою розпочато два кримінальні провадження за вказаними фактами. За підроблення документів та їх використання передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно