Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ірина Дерюгіна пропонує створити на Закарпатті Центр художньої гімнастики

Ірина Дерюгіна пропонує створити на Закарпатті Центр художньої гімнастики

Ірина Дерюгіна пропонує створити на Закарпатті Центр художньої гімнастики
Голова обласної ради Володимир Чубріко зустрівся з заслуженим майстром спорту з художньої гімнастики, абсолютною чемпіонкою світу, віце-президентом Федерації гімнастики України Іриною...

Голова обласної ради Володимир Чубріко зустрівся з заслуженим майстром спорту з художньої гімнастики, абсолютною чемпіонкою світу, віце-президентом Федерації гімнастики України Іриною Дерюгіною.

ВІДЕО ДНЯ

Ірина Дерюгірна перебуває на Закарпатті, де проводиться Кубок України з художньої гімнастики в спортивному комплексі «Юність». Цьогоріч показати свій рівень зібралися 238 учасників. Ірина Дергюгіна зазначила, що змагання в обласному центрі вже організовуються втретє і як завжди – на високому рівні. Вона пропонує керівництву області проводити в Ужгороді змагання з художньої гімнастики європейського рівня, – йдеться у повідомленні прес-служби облради.

«Ми хочемо створити в Ужгороді центр з художньої гімнастики. Тут для дітей області можливо організовувати майстер-класи. Це доступний вид спорту, і чимало батьків зацікавлені в тому, щоби їх діти займалися спортивною гімнастикою. Також можливо на Закарпатті проводити Європейське гран-прі, яке до цього організовувалося в Києві. Це іміджевий проект для Закарпаття», - зазначила Ірина Дерюгіна.

Реклама

Голова облради Володимир Чубірко вважає, що ідея слушна, й тому її слід вивчити та розробити відповідну концепцію.

«Ми звісно ж зацікавлені в організації таких заходів, створенні умов для їх проведення. Адже це вплине і на потік туристів. Для цього треба розробити концепцію. Ми намагаємося підтримувати спортивну галузь. З обласного бюджету виділяємо кошти на оновлення спорткомплексу «Юність» і надалі всіляко підтримуватимемо розвиток й художньої гімнастики», - резюмував Володимир Чубірко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно