Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород залишиться без муніципальної газети

Ужгород залишиться без муніципальної газети
Депутати Ужгородської міської ради у бюджеті міста не передбачили грошей на утримання редакції муніципальної газети «Ужгород» на 2015 рік, відтак з нового року видання перестало друкуватися. Втім це...

Депутати Ужгородської міської ради у бюджеті міста не передбачили грошей на утримання редакції муніципальної газети «Ужгород» на 2015 рік, відтак з нового року видання перестало друкуватися. Втім це питання наразі сесія міської ради ще не розглянула, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми створюємо медіа-центр, який буде інформацію про роботу міськради поширювати в Інтернеті, а також випускатиме інформаційні бюлетені про роботу міської влади», – повідомив регіональному кореспондентові Інституту масової інформації в Закарпатській області міський голова Віктор Погорелов.

З його слів, касира та бухгалтера, що працювали у КП, точно скоротять. Щодо решти працівників, то це питання ще вивчається. Остаточне рішення щодо висвітлення діяльності міськради прийматимуть депутати на сесії.

Реклама

Також в Ужгороді із нового року перестала виходити комерційна газета «Європа-Центр», що орієнтувалася на російськомовну аудиторію.

Натомість із середини січня відновив друк тижневик «Срібна Земля «Фест», який через фінансові проблеми призупинив свій вихід у грудні. Головний редактор Василь Ільницький закликав читачів оформляти передплату на видання – це допоможе редакції регулярно випускати свіжі номери.

Реклама

Окрім того, як повідомляють джерела, наприкінці минулого року в Ужгороді члени міськвиконкому прийняли рішення почати процедуру ліквідації комунального підприємства «Редакція газети «Ужгород».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно