Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Всі підрозділи закарпатських рятувальників приведені у повну готовніть

Всі підрозділи закарпатських рятувальників приведені у повну готовніть

Всі підрозділи закарпатських рятувальників приведені у повну готовніть
23 січня, за результатами селекторної наради під головування Прем’єр-Міністра України Арсенія Петровича Яценюка, за участі Секретаря РНБО Олександра Турчинова, голів обласних державних адміністрацій,...

23 січня, за результатами селекторної наради під головування Прем’єр-Міністра України Арсенія Петровича Яценюка, за участі Секретаря РНБО Олександра Турчинова, голів обласних державних адміністрацій, керівників правоохоронних відомств та Національної гвардії, на якій обговорювалися питання координації дій органів влади з метою забезпечення безпеки громадян, охорони найбільш важливих об’єктів інфраструктури, громадського порядку, посиленого режиму патрулювання українських міст, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області провів робочу нараду з керівниками усіх підрозділів Управління.

ВІДЕО ДНЯ

На порядку денному розглядалося питання про посилення заходів задля безпеки громадян та об’єктів інфраструктури. Під час наради керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей визначив особовому складу відповідні заходи та завдання щодо підвищення оперативної готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Зокрема, забезпечити постійну готовність чергових підрозділів, пожежної, інженерної та іншої аварійно-рятувальної техніки Управління до реагування на надзвичайні ситуації. Проводити цілодобовий моніторинг ситуації на території області. Створити оперативні групи для здійснення контролю за несенням служби та організації оперативного реагування на випадок ускладнення пожежної і техногенної безпеки.

Реклама

Також очільник закарпатських рятувальників повідомив, що на даний момент у готовність приведено пожежну та іншу аварійно-рятувальну та спеціальну інженерну техніку серед яких пожежні аварійно-рятувальні автомобілі АПД-2 «Дельфін», автодрабини АД-30, рятувальний автомобіль STAYER, САРМ, автомобілі високої прохідності, автомобілі групи піротехнічних робіт, радіаційного та хімічного захисту та інші засоби для виконання рятувальних заходів.

Загалом від Управління ДСНС в області для забезпечення пожежної та техногенної безпеки в області знаходиться у постійній готовності та може бути задіяний до реагування на випадок виникнення надзвичайних ситуацій та для захисту найважливіших об’єктів інфраструктури 194 чоловіка особового складу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно