Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міськрада Ужгорода прийняла бюджет міста на 2015 рік

Міськрада Ужгорода прийняла бюджет міста на 2015 рік
14 січня в Ужгородській міськраді провели спеціальне засідання, аби оперативно прийняти бюджет. Всього на сесії зареєструвалися 33 депутати, але згодом їх кількість зросла до 41. Після...

14 січня в Ужгородській міськраді провели спеціальне засідання, аби оперативно прийняти бюджет.

ВІДЕО ДНЯ

Всього на сесії зареєструвалися 33 депутати, але згодом їх кількість зросла до 41. Після прослуховування колядок школярів та збору коштів на військових депутати перейшли до безпосереднього розгляду бюджету.

Віктор Погорєлов нагадав, що бюджет за рахунок нових податків має профіцит 45 мільйонів. Ще 20 мільйонів має надійти від податку з АЗС та 60 мільйонів залишається на рахунках казначейства.

Реклама

Оскільки, за словами мера, бюджет висів на сайті два тижні, його могли прочитати всі охочі. Але засідання всіх комісій не було проведено, тож їх опитали прямо на сесії щодо наявності зауважень. Перше стосувалося згаданого вище Водоканалу. Його депутати погодили. Друге стосувалося малих норм дитячого харчування, але це питання буде завтра розглянуто на громадських слуханнях. Мер обіцяє, що норма становитиме мінімум 8 гривень.

Депутат Буланов згадав питання кладовища і назвав його недоречним біля словацького кордону. В.Погорєлов запевнив його, що вже веде переговори з цього приводу з головою Ужгородського району. Кладовище відповідно, хочуть розташувати десь поблизу Ужгорода.

Реклама

Депутат Галас порушив питання нових податків на житло і нерухомість та попросив депутатів подумати над введенням таких груп ужгородців, які б були від нього звільнені. Депутат Король запевнила його, що з цього приводу буде написане спеціальне положення.

Власне, за головний фінансовий доумент обласного центру проголосували 34 депутати.

Нагадаємо, що на аудит роботи "Водоканалу" ужгородські депутати виділили 300 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно