Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді за медалі боролись найкращі гімнастки Європи

В Ужгороді за медалі боролись найкращі гімнастки Європи
Спортивні вихідні в Ужгороді завершились закриттям дев’ятого турніру з художньої гімнастики "Карпатія". У змаганнях взяли участь 360 спортсменок віком від 5-и років до 21-го з України та Словаччини....

Спортивні вихідні в Ужгороді завершились закриттям дев’ятого турніру з художньої гімнастики "Карпатія". У змаганнях взяли участь 360 спортсменок віком від 5-и років до 21-го з України та Словаччини. Протягом трьох днів змагались 44 команди у 19-ти категоріях складності. Словацька спортивна гімнастика була представлена двома командами. У числі українських представниць цього виду спорту – 42-і команди.

ВІДЕО ДНЯ

Організатори турніру пояснюють активність гімнасток нашої країни високим рівнем змагань та наближенням всеукраїнського чемпіонату. Як розповіла Валентина Плавайко, президент Закарпатської обласної федерації художньої гімнастики, з кожним роком рейтинг змагань дещо підростає. Тому, в цьому році змагання досить рекордні за складом команд і за кількістю учасників.»

Кращі з гімнасток були нагороджені грамотами та медалями.

Реклама

Розповідає Валентина Плавайко: «Кожні змагання чимось відрізняються. І щоразу зростає їх рейтинг. Я сподіваюсь, що на десятий міжнародний турнір у наступному році, ми будемо мати надзвичайно сильний склад учасниць і проведемо надзвичайно потужній захід в межах не лише нашої області, а а й в межах нашої держави».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно