Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині шукають місце для розміщення полігону твердих побутових відходів

На Виноградівщині шукають місце для розміщення полігону твердих побутових відходів

На Виноградівщині шукають місце для розміщення полігону твердих побутових відходів
22 липня під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Бажури відбулося засідання робочої групи з вибору земельної ділянки для розміщення полігону твердих...

22 липня під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Бажури відбулося засідання робочої групи з вибору земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на землях державної власності та територіальних громад району.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє Виноградівська РДА.

Відповідно до доручення голови районної державної адміністрації, в термін до 28 липня, робоча група повинна провести вибір земельної ділянки та подати пропозиції голові райдержадміністрації щодо місця розташування полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на землях державної власності та територіальних громад району.

Реклама

Враховуючи дотримання екологічних та економічних факторів, начальник управління Держземагенства у Виноградівському районі Закарпатської області Юрій Брич наглядно охарактеризував земельні ділянки населених пунктів району, які дають можливість реалізувати зазначений проект, зокрема, в с.Пийтерфоло, с. Шаланки, с. Веряця, с.Вербовець та урочище "Полігон".

Члени робочої групи висловили ряд пропозицій щодо поетапного вирішення данього питання, передбачивши можливість виїзду та підбору земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на землях державної власності, фінансування містобудівних та землевпорядних робіт, створення районного комунального підприємства, виготовлення відповідної містобудівної документації.

Реклама

За підсумками засідання робочої групи прийнято рішення про направлення керівникам органів місцевого самоврядування зазначених населених пунктів звернення з проханням розглянути пропозиції робочої групи щодо виділення земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів. Одночасно, в зверненні йдеться про можливість надання преференцій територіальній громаді, яка дасть згоду на створення полігону по переробці побутових відходів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно