Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбулась перша вечірка у стилі стендап-камеді (ВІДЕО)

В Ужгороді відбулась перша вечірка у стилі стендап-камеді (ВІДЕО)

В Ужгороді відбулась перша вечірка у стилі стендап-камеді (ВІДЕО)
Участь у заході взяли семеро хлопців, натхненних стендаповим гумором. Жанр, який зародився у Великобританії та набув популярності у США у 1970-х роках, в Україні не такий популярний, але існує у...

Участь у заході взяли семеро хлопців, натхненних стендаповим гумором.

ВІДЕО ДНЯ

Жанр, який зародився у Великобританії та набув популярності у США у 1970-х роках, в Україні не такий популярний, але існує у багатьох великих містах України (Києві, Львові, Одесі тощо).

Тож ужгородські хлопці вирішили, що Stand-up дарма обділений увагою і започаткували в обласному центрі заходи саме у цьому гумористичному жанрі.

Реклама

Організаторами є КВНівці Михайло Лутак та Олексій Клімов, а ідейним натхненником формату є Антон Штурмаревич.

Ведучим вечору став відомий КВНівець і бармен Олександр Свергун. Розпочав гумористичний вечір словами: "Запускаємо лототрон гумору!".

Реклама

Першим виступав Михайло "Мішіке" Лутак. Він розповів свою історію життя, чому він то "ужгородський", то "мукачівський", то "київський". За ним на сцені "на часніку" із Мукачева з’явився Андрій "Диня" Деніщук. У його "репертуарі" були і номери "не для друку", хлопець також декламував веселі вірші, представивши їх так: "Це не зовсім стендап. Але і тут не всі великі коміки". Ідейний натхненник Антон Штурмаревич повідав про те, що він виріс у санаторії та які перипетії були у його "санаторному" житті. Наступний комік - Ігор "Гриша" Шарапа зачитав не монолог, як усі попередні учаники, а жарти, які "продовжили мінімальне життя" присутніх.

В Ужгороді відбулась перша вечірка у стилі стендап-камеді (ВІДЕО) – 01

Далі публіка зустрічала справжнього мужчину, "з Уралу, але який живе в Ужгороді", Олексія Клімова. Він розказав історію про те, якби усі події в житті відбувалися як відкриття магазинів (із дуже пікантним підтекстом, але його виступ публіка зустріла найбільш жваво). Ще один мукачівський гість Рудольф "Пухти" Білак презентував сільський стендап: особливості буднів сільського чоловіка "десь високо-високо в горах". Завершував програму першого Stand-up Дмитро Осіпов, який на прикладах із життя показав як це, бути товстим.

Реклама

Під гучні аплодисменти вщент заповненого лаундж-закладу публіка зустріла усіх сімох коміків та провела їх гучними аплодисментами. Зі сподіванням на наступний Stand-up!

Як це було - у відеосюжеті.

http://youtu.be/pR4u1xx6s8Y

Олександра АртюхінаФото Тараса Вовчина

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно