Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородці отримали 2 години позитивних емоцій на концерті "Піккардійської терції" та Тараса Чубая

Ужгородці отримали 2 години позитивних емоцій на концерті "Піккардійської терції" та Тараса Чубая

Ужгородці отримали 2 години позитивних емоцій на концерті "Піккардійської терції" та Тараса Чубая
На початку організатори звернулися до присутніх на концерті кримчан, які перебралися з півострова на Закарпаття зі словами: «Ласкаво просимо додому!». А Володимир Якимець зазначив: все, що...

На початку організатори звернулися до присутніх на концерті кримчан, які перебралися з півострова на Закарпаття зі словами: «Ласкаво просимо додому!». А Володимир Якимець зазначив: все, що відбувається зараз в країні, попри складність ситуації, то чергове випробування, з яким Україна стовідсотково впорається.

ВІДЕО ДНЯ

Зал був заповнений вщент. Співали і хіти, з яких починали 22 роки тому, і стрілецькі пісні, і на слова Шевченка. Як відомо, хлопці вражають акапельним співом, навіть музичні інструменти вони імітують голосами.

Якщо учасників відомого гурту глядачі сприймали бурхливими оплесками, то коли до них приєднався Тарас Чубай з гурту «Плач Єремії» та ще й взялися виконувати «Червону руту» та інші твори Володимира Івасюка, овації ледве вщухали. Залишившись сам-на-сам із залом, Чубай перейшов до лірики – разом із ужгородцями заспівав «Коли до губ твоїх...», «Я піду в далекі гори», «Вона» і підіймав градус емоцій іще вище.

Реклама

Коли у виконанні «Піккардійської Терції» прозвучали перші акорди «Пливе кача...», яка після подій на Майдані асоціюється з Небесною сотнею, зал встав. Хтось крадькома витирав сльози, хтось плакав, не ховаючись...

А далі був і «Старенький трамвай», і «Чарочка вина», і багато інших пісень. А з ними оплески, емоції і знову емоції та оплески. І – «Слава Україні!»

Реклама

На біс піккардійці разом із Тарасом Чубаєм виконали «Ленту», яку разом з ними співали всі: від дітей до пенсіонерів.

За більш ніж 20 років виступів «піккардійців» та Чубая, вони хоч і стали «солідніші», але все такі ж романтики і водночас хулігани, віртуози і завжди охочі спіймати кураж. Вражало і те, що на концерт прийшло дуже багато ужгородської молоді, яка так добре знає репертуар обох гуртів, що співала й із маестро, і навіть замість них.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно