Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Податкова нарахувала в Ужгороді уже 55 мільйонерів

Податкова нарахувала в Ужгороді уже 55 мільйонерів
Хоча декларування доходів отриманих минулого року ще триває - кінцевий термін 1 травня, ДПІ Ужгорода уже оголосила журналістам сьогодні, 8 квітня, попередні підсумки. Отже, за словами начальника ДПІ...

Хоча декларування доходів отриманих минулого року ще триває - кінцевий термін 1 травня, ДПІ Ужгорода уже оголосила журналістам сьогодні, 8 квітня, попередні підсумки. Отже, за словами начальника ДПІ Марії Бадиди, уже подали декларації 3143 особи, що на 18 декларацій більше, ніж на цю дату минулого року. Загалом за підсумками декларування у 2013-му доходів, отриманих у 2012-му, було подано 8 тисяч декларацій. Із них 7,5 тисяч - для отримання податкової знижки, а з них у 95% випадків йшлося про повернення коштів оплати за навчання.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Бадиди, за зданими на сьогодні деклараціями за 2013-ий, в Ужгороді уже 19 мільйонерів із числа суб'єктів підприємницької діяльності і 55 мільйонерів-громадян. Також почали декларувати доходи, одержані за кордоном, шість осіб уже задекларували доходи більше мільйона гривень. Подають до міської ДПІ декларації і громадяни інших країн, зокрема Німеччини, що, пояснила Бадида, свідчить, що у нас нижчі податки ніж у цій країні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно