Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Правий сектор" проти губернатора Закарпаття: хто кого переможе у питанні Василя Турдая

"Правий сектор" проти губернатора Закарпаття: хто кого переможе у питанні Василя Турдая

"Правий сектор" проти губернатора Закарпаття: хто кого переможе у питанні Василя Турдая
Після спілкування із Василем Турдаєм в Ужгороді, пікетувальники, в більшості своїй учасники руху Правий сектор, викликали на розмову новопризначеного голову ОДА Валерія Лунченка, аби передати тому...

Після спілкування із Василем Турдаєм в Ужгороді, пікетувальники, в більшості своїй учасники руху Правий сектор, викликали на розмову новопризначеного голову ОДА Валерія Лунченка, аби передати тому рапорт поки ще керівника закарпатської міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Новопризначений губернатор до людей вийшов і тут же в розмові став на захист Василя Турдая як начальника закарпатської міліції.

Так, за словами Валерія Лунченка, кожен з присутніх не без гріха, однак, людині треба дати змогу попрацювати на посаді, аби потім, за результатами роботи, визначитись, чи влаштовує він громаду як керівник. На слушні зауваження людей, що посаду начальника міліції не має жодного морального права обіймати людина із заплямованою репутацією - як от у випадку Василя Турдая в історії з убивством в ДТП дружини й дитини Павлом Нагірним - Валерій Лунченко зазначив, що про фаховість працівника можна судити виключно за кілька місяців її роботи.

Реклама

Щодо народної люстрації усіх без винятку вищих керівних чинів, якої вимагав і продовжує вимагати Майдан, Валерій Лунченко зазначив, що незабаром відповідний закон про люстрацію буде розглянутий парламентом, а до того часу механізми цього процесу чітко не визначені.

Упродовж досить таки тривалого часу новий голова ОДА доводив людям, що Василь Турдай має пропрацювати керівником міліції, яким його призначено міністром МВС А. Аваковим, який, за словами В. Лунчека "фактично призначив на посаду Майдан, давши на це згоду. А значить, призначений Майданом міністр виконав народну волю, призначаючи на посади керівників на місцях".

Реклама

Рапорт на звільнення Василя Турдая, який той написав незадовго до виходу Валерія Лунченка до пікетувальників, голова ОДА не відправляв, зазначаючи, що таке не в його компетенції. А відтак, заяву В. Турдая на звільнення у Київ надіслали самостійно представники Правого сектору, забравши з пошти відповідну квитанцію про відправку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно