Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мегапопулярний Дзідзьо дав концерт в Ужгороді та поділився своїми думками щодо ситуації в країні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мегапопулярний Дзідзьо дав концерт в Ужгороді та поділився своїми думками щодо ситуації в країні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мегапопулярний Дзідзьо дав концерт в Ужгороді та поділився своїми думками щодо ситуації в країні (ФОТОРЕПОРТАЖ)
За два дні до весни, а саме 27 лютого, до Ужгорода в чергове завітав Мегапопулярний Дзідзьо. Після тривалого очікування, журналістам все ж таки вдалося поспілкуватися зі співаком та його...
ВІДЕО ДНЯ

За два дні до весни, а саме 27 лютого, до Ужгорода в чергове завітав Мегапопулярний Дзідзьо. Після тривалого очікування, журналістам все ж таки вдалося поспілкуватися зі співаком та його колєгами: Лесиком та Юліком.

Розмова одразу ж розпочалася із наболілої теми - ситуації в країні.

Реклама

Михайло Хома, саме так звати ексцентричного артиста, стверджує, що навіть до початку революції підтримували людей (далі мовою оригіналу): «Ми дуже близькі до людей. Ще до початку революції їздили містами Східної, Західної, Південної, Північної України. Говорили людям, аби не стидалися української мови. За українську мову: «Будьмо! Гей!» А те, що відбулося і тепер відбувається, то воно мало так бути. Мені дуже шкода тих людей, що загинули за Україну. З того приводу вже виплакав усі сльози, що мав. Я звертаюся до всіх, зараз нам потрібно дуже багато працювати. Демократія, до якої ми ідемо, починається з власного під’їзду, з власного села, міста і з квартири, де живемо. Сьогодні даємо концерт, тому що зараз людям треба трошки відпочити і підняти настрій.»

Співак також зізнався, що любить Закарпаття за красивих дівчат, і : «…тут перші абрикоси, клубніка, перша черешня і вишні! Вино! »

Реклама

Про свій образ,зірка каже, що він народився разом із ним: «…мама в капусті знайшла…». Михайло запевняє, що у повсякденному житті сценічне амплуа йому не заважає. На запитання чим відрізняється Дзідзьо від Михайла Хоми, то артист відповів, що це його колєга : «Ви не плутайте нас, бо то є різні люди.»

Щодо своєї пісенної творчості, то співак зазначив, що за гроші він ніколи не напише пісню: «Я нічого в житті за гроші не роблю. Це не є бізнес - це творчість. Все у нас відбувається природнім шляхом.»

Дзідзьо розповів, що разом із Лесиком і Юліком вони дружать і поза сценою: «Якщо ми маємо блохи, то ми маєм їх всі разом. Навіть спимо інколи в одному ліжку.»

Реклама

Рецепт успіху від Мегапопулярного Дзідзі: «Будьте щирими, не обманюйте, будьте добрими. Не тримайте емоції в собі, взагалі нічого не тримайте в собі, відкривайте хвіртку, дихайте свіжим повітрям і дивіться під ноги, бо в траві можна знайти гроші.»

Наостанок, спеціально для закарпатських жінок напередодні 8 березня Дзідзьо, у не звичній для себе манері, виконав народну пісню «Чорнії брови, карії очі».

Мирослава Вербищук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно