Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Грегокривер" – унікальне за своїм форматом закарпатське гумористичне шоу

"Грегокривер" – унікальне за своїм форматом закарпатське гумористичне шоу

"Грегокривер" – унікальне за своїм форматом закарпатське гумористичне шоу
Уже близько двох років у соціальних мережах з’являється відео з участю чотирьох цікавих і веселих хлопців, про яких знає чи не вся активна молодь Закарпаття. «Грегокривер» – саме так називається...

Уже близько двох років у соціальних мережах з’являється відео з участю чотирьох цікавих і веселих хлопців, про яких знає чи не вся активна молодь Закарпаття. «Грегокривер» – саме так називається гумористичне шоу студентів УжНУ Максима Грежинця, Євгена Готри, Дмитра Кришеника та Сергія Калинича, які навчаються на географічному, хімічному, фізичному та економічному факультетах відповідно.

ВІДЕО ДНЯ

Євген охоче ділиться з нами спогадами про зародження їхнього проекту: «Ідея створення шоу виникла випадково. Спочатку ми просто хотіли записати веселе відео для себе, так би мовити, для душі. Та після того, як його змонтували й подивилися, вирішили, що це варто викласти в соціальні мережі для загального перегляду. З кожним наступним випуском наше шоу вдосконалюється і все більше подобається глядачам, адже такого формату, як у нас, на Закарпатті ще немає».

Хлопці намагаються працювати за командним принципом: один придумує тексти пісень, другий чаклує над монтажем і шукає вдалі кадри, ще інший відповідає за реквізити й обирає місця зйомок, а хтось редагує й активно поширює продукт у соціальних мережах.

Реклама

Багато хто прагне долучитися до цієї веселої компанії та пропонує свою допомогу, яку хлопці охоче приймають. «Ми завжди раді новим людям, які б думали так само, як і ми, і працювали не заради грошей, а на нову ідею. Прибутку від цього проекту у нас нема, поки що є тільки витрати й безмежне задоволення», – розповідають вони.

Нещодавно в рамках шоу «Грегокривер» був створений новий музичний проект «UNTITLED». Це пізнавально-розважальне шоу, в якому його герої потрапляють у всілякі кумедні ситуації. Майже всі ідеї взяті з реального студентського життя. Молоді шоумени не збираються зупинятися на досягнутому й прагнуть розвитку, вдосконалення у сфері знімання, монтажу, гриму тощо.

Реклама

Андріана Якубик та Олександра Балог, медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно