Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час сварки чоловік хотів зарізати свого товариша по чарці

Під час сварки чоловік хотів зарізати свого товариша по чарці

Під час сварки чоловік хотів зарізати свого товариша по чарці
Вчора, близько двадцять другої години, по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те,...

Вчора, близько двадцять другої години, по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те, що до них бригадою швидкої допомоги з місця проживання доставлено 42-річного місцевого мешканця в стані алкогольного сп’яніння та з колотою раною в області шиї.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронцям мама потерпілого повідомила, що її син був у стані сильного алкогольного сп’яніння, з явними тілесними ушкодженнями. Побачивши стан сина, відразу викликала швидку допомогу.

Події розгортались наступним чином: четверо приятелів розпивали спиртні напої в підсобному приміщенні, яке розташоване у дворі навпроти багатоповерхівки. Тут чоловіки не раз проводили вечори за чаркою, другою… В ході застілля один із них, посварившись із «товаришем», ударив його ножем в область шиї. Усвідомивши, що накоїв, правопорушник з місця пригоди втік, та не далеко…

Реклама

Вже за годину був затриманий оперативниками сектору карного розшуку та інспекторами роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. У скоєному правопорушник зізнався. Знаряддя скоєння злочину, ніж, вилучено. Наразі потерпілий знаходиться в реанімаційному відділенні Ужгородської міської клінічної лікарні.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно