Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заслужений тренер України з футболу Леонід Буряк став почесним громадянином Тячева

Заслужений тренер України з футболу Леонід Буряк став почесним громадянином Тячева

Заслужений тренер України з футболу Леонід Буряк став почесним громадянином Тячева
Вчора у Тячеві, на сцені перед будинком культури, відбулося урочисте відкриття свята з нагоди 684-ї річниці першої письмової згадки про місто. З цією подією тячівців привітали заступник голови...

Вчора у Тячеві, на сцені перед будинком культури, відбулося урочисте відкриття свята з нагоди 684-ї річниці першої письмової згадки про місто.

ВІДЕО ДНЯ

З цією подією тячівців привітали заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Попович, голови Тячівської РДА Іван Бринзяник, районної ради Михайло Данилюк, мери міст-побратимів Тячева Ясберень (Угорщина) Томаш Собов та Буча Київської області – Анатолій Федорук. Зі слів останнього, наступного року на Київщині проведуть Дні Закарпаття, про що керівники областей вже домовились.

Низка тячівців отримали нагороди від обласної влади за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток краю та активну життєву позицію. Зокрема, спільною відзнакою обласної ради та облдержадміністрації – нагрудним знаком за розвиток регіону – нагородили депутата Закарпатської облради, директора ФГ «Новий рівень» Петра Голубку, грамотами ОДА – директора ТОВ «Зеніт-текс» Єлизавету Горват та приватного підприємця Ганну Бердар.

Реклама

Відзнаки від районної та міської влади отримали вчителі Тячівського ліцею з угорською мовою навчання Маргарита Думнич, ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Леся Острешко, ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Тетяна Чонка, заввідділенням анестезіології та інтенсивної терапії Тячівської РЛ №1 Михайло Цьока, завідувач терапевтичного відділення КЗ «Тячівська райполіклініка» Славелій Ілляш, директор ТОВ «Термінал» Олександр Сосула, народні троїсті музики родини Маньо, директор центру «Парасолька» Оксана Лукач та багато інших.

Зі сцени городяни дізнались і про те, хто цьогоріч став почесним громадянином Тячева. Це звання на сесії міськради присвоїли заслуженому тренеру України з футболу Леоніду Буряку та колишньому Тячівському міському голові Нестору Макару.

Реклама

Далі за традицією мер міста Іван Ковач вручав подарунки наймолодшим та найстаршим тячівцям, зокрема, батькові новонародженої Даринки, яка з’явилась на світ 19 вересня у сім’ї Ганни та Олександра Прокопів.

А от найстарші жительки Тячева – 94-річні Юлія Бухер та Ксенія Бендюкевич – не змогли прийти на урочистості: здоров’я не дозволяє. Тож подарунки відвезуть їм додому. Вшанували і найстарші подружжя – Івана Юрійовича та Марії Андріївни Подольських з Тячівки, які живуть у мирі й злагоді ось уже 64-й рік поспіль, а також Золтана Карловича та Ірми Альбертівни Балог, які взяли шлюб 62 роки тому. Піснею про золоте весілля вітав їх хор молодших класів першої міської школи «Дзвіночок».

Свідоцтво про шлюб просто на сцені під оплески отримала наймолодша тячівська подружня пара – Сергій Коршинський та Дарина Кушнарьова.

Реклама

Насамкінець вітальне слово мали священики храмів міста.

Наталія Маджара

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно